Sztárok

Balázs Klári gyászol: szomorú hírt közölt rajongóival az énekesnő

Balázs Klári közösségi oldalán tudatta követőivel, milyen fájdalom érte őt. „Nagyon fogsz hiányozni Cilike! 10 év után itt hagyott minket” – írta szomorúan Klári, Facebook-oldalán lévő posztjában.

Múlhatatlan szerelem

Balázs Klári neve gyakorlatilag már el sem hangzik Korda György említése nélkül, hiszen a házaspár 1980 óta, immáron több mint 41 éve boldogítja és támogatja egymást jóban-rosszban. Bár az énekesnő korábban egyszer már férjnél volt, többször is hangoztatta már, hogy számára Gyuri az igazi, akivel a mai napig töretlen a szerelmük, szakmai sikereiket pedig senki sem vitatja. Klári énekesnői karrierje egyébként még akkor kezdődött, amikor akkori férjével, Balázs Gáborral énekelt a Periszkóp együttessel együtt, később pedig a Skála együttes tagja volt, melynek megszűnése után Klári szólókarrierbe kezdett – ekkortájt ismerkedett meg Korda Györggyel, akivel 1980 óta duóban készítenek felvételeket, illetve a mai napig folyamatosan fellépnek, koncertjeiken pedig óriási sikert aratnak. A mai nap azonban nem indult jól – Balázs Klárinak szomorú hírt kellett közölnie rajongóival a sok örömteli után.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A brit királyi család életét számos szigorú protokoll hálózza be, a mindennapok során viszont nekik is akadnak aranyos és elbűvölő családi szokásaik, akárcsak bármelyikünknek.
Sztárok
A sztárvilágban nem ritka jelenség a késői szülővé válás, legutóbb Cameron Diaz lepte meg a nagyvilágot, a színésznőnek ugyanis idén, 51 éves korában született meg második gyermeke.
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.