Sajtfondü zöldségekkel - Mártogatós finomságok

A fondü igazán praktikus, előételként vagy délutáni finomságként, de akár házibuliban vagy romantikus vacsoránál is beválhat. Lássuk, hogyan készül!

Hozzávalók

  • 30 dkg trappista sajt
  • 30 dkg ementáli sajt
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 2 dl fehérbor
  • zöldségek (ízlés szerint bármi)

Elkészítés
A sajtokat apró darabokra vágjuk. A bort felmelegítjük, lassan, folyamatos kevergetés mellett. Beletesszük a sajtdarabokat, és főzzük, amíg homogén nem lesz. Mécses fölé helyezve melegen tartjuk, és villával vagy fondü pálcikával belemártogatjuk a zöldségdarabokat.

Kínálhatunk mellé friss baguette darabokat is.

Kóstold meg a svéd húsgolyót is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.
Sztárok
Clementine egyre jobban hasonlít az édesanyjára és külsőleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy hamarosan a nyomdokaiba lépjen.
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.