Fokhagymás-bazsalikomos csirke paradicsomos szószban - Olaszos ízvilág

Egy igazán ízletes fogás receptjét mutatjuk be ezúttal cikkünkben. Ha egyszer kipróbálod, alig várod majd, hogy újra elkészíthesd, annyira finom!
Hozzávalók
- 400 g kicsontozott, bőr nélküli csirkemell
- só, bors
- ¼ csésze olívaolaj
- 5-6 paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- egy marék friss bazsalikom
- ¼ csésze sózott vaj
- 200 g spagetti
Elkészítés
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, a paradicsomot kockázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze, a bazsalikomot aprítsuk fel. A hús minkét oldalát forró olajban pirítsuk meg pár perc alatt, majd tegyük félre. A serpenyőbe ekkor tegyük a paradicsomot, pároljuk és kevergessük, míg mártássá nem válik. Ekkor jöhet hozzá a fokhagyma, a vaj, végül pedig a hús. Pár percig főzzük együtt, majd spagettivel és aprított bazsalikommal tálaljuk.