Marokkói lazac - Lepd meg magad ínyenc falatokkal
A hagyományos és megszokott ételek mellett érdemes néha meglepnünk magunkat egy-egy különleges fogásssal. Ehhez adunk most egy szuper ötletet: ez a marokkói lazac biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók
- 2 lazacfilé
- ½ tk fahéj
- ½ tk római kömény
- ½ tk só
- ¾ tk cukor
- csipet cayenne bors
- 1 ek olaj
Elkészítés
Egy kis tálban keverjük el a fahéjat, a köményt, a sót, a cukrot és a cayenne borsot. Szórjuk be ezzel a keverékkel a lazacot. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat és a hal mindkét oldalát pirítsuk meg benne 2-2 perc alatt. Ezt követően a halat tegyük át sütőbe és 5 perc alatt süssük készre.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!