5 bombabiztos jel, hogy egy igazi gasztroblogger veszett el benned

Ha az otthonodra gondolsz, azonnal a konyhád jut eszedbe? Imádod a frissen sült hús vagy a lágy sütemények illatát, de soha nem gondoltál még arra, hogy akár a hobbid is lehetne az életed? Ha az alábbi állítások igazak rád, könnyen előfordulhat, hogy egy vérbeli gasztroblogger veszett el benned - csak még te magad sem tudod.

1. A konyha a második otthonod

Ha egész nap azon pörögsz, melyik piac esik útba meló után, vagy hol tudnád beszerezni a legjobb a alapanyagokat az aktuális esti menühöz, akkor neked aztán tényleg szenvedélyed a főzés. Ha pedig az elkészült remekműveket szívesen megosztod a barátaiddal, családtagjaiddal is, akkor egy igazi Jolly Jokert ismerhetünk meg benned, aki nem csak önzetlen, de kifejezetten nyitott személyiség is, ráadásul az esetleges kritikától sem riad vissza, mi több, ebből is építkezni tud.

2. Figyeled a trendeket

Kívülről fújod a népszerű gasztroguruk Insta oldalait? Folyamatosan követed az aktuális trendeket és ezeket szívesen kipróbálod akár otthon is? Ha mindez igaz rád, akkor nem csak magabiztosan mozogsz a gasztronómiában, de kifejezetten újító hozzáállással is bírsz, ami ebben a folyamatosan - és igen gyorsan - változó világában hatalmas előnyt jelenthet számodra.

3. Van egyéni stílusod

Ha egy bizonyos területen igazán sikeresek szeretnénk lenni, a trendek követése mellett nagyon fontos, hogy a munkánkban érvényesülhessen az egyéniségünk is. Éppen ezért, ha az új dolgok kipróbálása mellett úgy érzed, a konyhában meg tudod őrizni a saját hangod is, akkor nyert ügyed van, ugyanis a harmadik - talán legnehezebb pontot is sikerült kipipálnod a gasztrobloggerré válás felé vezető rögös úton.

4. Muszáj mindent megörökítened

Nem csak finomakat főzöl és esztétikusan tálalsz, de mindezt szereted dokumentálni is? Az ételfotózás bármilyen könnyűnek is tűnik, sajnos egyáltalán nem az, ezért ha van érzéked hozzá, vagy jól tudod alkalmazni a profiktól ellesett trükköket, akkor már tényleg nem sok választ el attól, hogy az egész világ megismerje a neved. Ehhez persze posztolni sem árt az elkészült remekműveket, de nyilván ezt már mondanunk sem kell.

5. Jó a dumád és írni is tudsz

És ha már posztolás. Minél egyénibb vagy, annál jobban be tudnak azonosítani a követőid, így ha a szürke hétköznapokban is te vagy a társaság lelke, ne félj ezt kimutatni a közösségi oldalaidon sem. Ehhez persze nem szükségesek kisregény hosszúságú eszmefuttatások, sőt, a kevesebb, néha több. Na, mit gondolsz, megvan benned minden, ami egy gasztrobloggerhez kell?

Itt a nagy lehetőség! (x)

Ha neked is szenvedélyed a finom ételek készítése és az ízléses tálalás mellett a konyhai remekműveid megörökítésére is nagy hangsúlyt fektetsz, akkor akár te lehetsz a Whirlpool új FoodBloggere! Ha már van saját Instagram oldalad ebben a témában, amely legalább 1000 követővel rendelkezik, jelentkezz! Legyen tiéd az éves szerződés és értékes juttatási csomag! A pályázat részletes formai követelményeit és menetét ITT találod!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!