Hagymás tört krumpli – eláruljuk, mitől lesz igazán finom!

Laktató és igazán fenséges köret.

Hagymás tört krumpli

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 1 vöröshagyma
  • 4 ek zsír
  • bors

Elkészítés:

A meghámozott és megmosott krumplit felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük. Az ugyancsak megtisztított hagymát félkarikákra vágjuk, a serpenyőben felhevített zsírba dobjuk és megpirítjuk. Ezután hozzákeverjük a leszűrt és lecsöpögtetett krumplit is, sózzuk, borsozzuk, majd finoman összepirítjuk az egészet, miközben krumplinyomóval "durvára" törjük. Belsőségekhez és sültekhez nagyon jól passzoló köret.

Még két krumplis köret a következő oldalon.

Fotó, leadfotó: countryliving.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!