Körözött jó sok hagymával: A legjobb krém, amit a kenyeredre kenhetsz

Fantasztikus ízvilág.

Körözött

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 1 ek tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • ½ tk pirospaprika
  • ½ tk őrölt kömény
  • bors

Elkészítés:

A túrót villával összetörjük, majd elkeverjük a pirospaprikával, a köménymaggal és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzáadjuk a finomra aprított hagymát, végül tejföllel dúsítjuk. Ha még túl száraznak találjuk, adhatunk hozzá tejfölt, csak arra vigyázzunk, hogy ne legyen túl folyós.

További sós és édes túrós receptekért lapozz!

Fotó: pinterest.com/suniskanal.blogspot.hu; Leadfotó: suniskanal.blogspot.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!