A Victoria's Secret modellek 5 kedvenc gyakorlata - Combra, popsira, hasra

A legkényesebb részeket formálják.

Lesd el a modellek trükkjeit!

Ha valakiknek, a Victoria's Secret modelleknek tökéletes a testük. A hibátlan vonalak azonban nem csupán a természet ajándékai, hanem kemény munka eredménye. A következő gyakorlatokat például szinte minden egyes nap megcsinálják; kövesd te is a példájukat, és amellett, hoy megszabadulhatsz a pluszkilóktól, még izmosabb is lehetsz!

1. Egylábas híd

Feküdj hanyatt, a karjaidat nyújtsd ki magad mellett, a térdeidet húzd fel, talpak a talajon. Az egyik lábadat nyújtsd fel a levegőbe, a másikkal pedig emelkedj lábujjhegyre, majd emeld ki a csípődet. Ha ez megvan, kezdd el fel-le mozgatni a csípődet úgy, hogy nem teszed le a talajra és a pozíciódon sem változtatsz. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? Kezdetnek elég 3X10, ha jól bírod, emelhetsz a számokon.

Mit edz? Far-és combizom, vádli.

2. Kar-és belső comb nyújtás

Feküdj le a bal oldaladra, támaszkodj meg a könyöködön, az alul lévő lábadat hajlítsd be, a felül lévőt nyújtsd ki. Egyszerre emeld a kinyújtott lábadat és a szabad karodat a gifen látható módon: közelítsd őket egymáshoz, majd távolítás közben mindkettőt jól nyújtsd meg. Ha kész vagy, feküdj át a jobb oldaladra és ott is csináld meg ugyanezt. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? Kezdetnek elég 3X10, ha jól bírod, emelhetsz a számokon.

Mit edz? Has-, comb- és hátizom.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: cosmopolitan.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!