Lifestyle

Törölköző-diéta: szabadulj meg a hasi zsírpárnáktól ezzel a hétköznapi tárggyal

Izzadás és önsanyargatás nélkül is fogyhatunk? Egy japán módszer szerint igen, amit nemes egyszerűséggel törülköző-diétának hívnak. A módszer lényege nem az izzasztó edzésekben, vagy éppen a szigorú diétában rejlik, ugyanis a praktikát megálmodó orvos szerint a hasi elhízás oka a rossz testtartásban rejlik. Mutatjuk a gyakorlatot, ami állítólag leolvasztja rólunk a zsírpárnákat!

Ezzel a praktikával te is elérheted az áhított formát

A módszert egy japán orvos fejlesztette ki, aki szerint a hasi elhízás fő oka a helytelen testtartásban rejlik. Állítása szerint a zavaró zsírpárnákat egy igen egyszerű gyakorlattal rövid időn belül eltüntethetjük. Az úgynevezett törölköző-diéta a távoli szigetországban már hatalmas népszerűségnek örvend. A gyors fogyás mellett pedig a rossz testtartáson is segíthet. A fogyókúrás gyakorlat hatásossága azzal magyarázható, hogy a rossz testtartás miatt elmozdult szervek a "helyükre kerülnek", így felgyorsul az anyagcsere és a szervezet mintegy zsírégető üzemmódba kapcsol. Lapozz a cikk folytatásáért!

diéta fogyókúra, törölköző diéta, egészség, betegség, japán módszer fogyáshoz

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.