Lifestyle

Napi horoszkóp: A mai napon végleg besokall a Bak a párja miatt és fontolóra veszi a szakítást. - 2022.09.22.

A Rák váratlanul nehéz helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma optimizmust és nyugalmat sugárzol magadból, a váratlanul felmerülő problémákat pedig a vártnál is könnyebben megoldod. Régen érezted már magad ennyire elégedettnek. Most végre jóban vagy önmagaddal, és ez a környezetedre is jó hatással van!


IV.21. - V.20.

Bika

Pároddal végre lehetőségetek lehet kikapcsolódni és kettesben tölteni egy kis időt. Ideje volt már, hogy közös programot szervezzetek, a mindennapi gondok előbb-utóbb problémákat okozhattak volna. Időszerű feleleveníteni a megismerkedésetek pillanatait!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Igyekszel racionálisan gondolkodni, pedig ebben az esetben most a szívedre kellene hallgatnod, mivel az érzelmeid játsszák a főszerepet. Érzed, hogy ilyen helyzet ritkán adódik az életedben, de valahogyan mégsem mersz kockázatot vállalni.


VI.22. - VII.22

Rák

Váratlanul nehéz helyzetbe kerülhetsz. Könnyen megoldhatnád, de eszed ágában sincs kibúvót keresni, hanem a megoldáson dolgozol. Most úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy kudarcot vallj, mert nagyon sok múlhat ezen!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Anyagi téren nem lesz okod panaszra, de csak akkor, ha képes vagy visszafogni a vásárlási és költekezési hajlamodat. Szereted, ha mások elismernek, és irigykedve csodálják kifogástalan megjelenésedet. De ha így folytatod, akkor hamarosan nagy bajba kerülhetsz!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Váratlanul egy jó ajánlatot kaphatsz, amellyel lehetőséged lenne állást változtatni. Nagyon jól érzed magad a jelenlegi munkahelyeden, de az új ajánlat sokkal jobb lehetőségeket kínál anyagilag. Aludj rá egyet, mielőtt végleges döntést hoznál!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma minden megy a maga útján, végre semmilyen akadályba nem ütköznek a terveid. Előfordulhat, hogy egy érdekes programon vagy esetleg egy nyilvános szereplésen alkalmad adódik megcsillogtatni tudásodat, rátermettségedet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szókimondásod és hirtelen haragú természeted már sokszor kevert bajba téged. A mai napon is hajlamos lehetsz engedni annak, hogy a dühöd uralkodjon feletted. Ebből a nehéz helyzetből csakis kellő önuralommal tudsz kilavírozni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Született lelkesedésed és optimizmusod a sikereid záloga általában. Most viszont az égiek csak akkor támogatnak vágyaid elérésében, ha képes vagy a türelemre és lépésről-lépésre tudsz haladni a kitűzött céljaid felé!


XII.22. - I.20.

Bak

Magánéleti problémák tehetik tönkre a napodat, akár még a végleges szakítás gondolata is felmerülhet. Mielőtt döntő lépésre szánod el magad, legyél körültekintő, mert könnyen csalódás érhet, ha túl könnyelműen vagdalkozol a szavakkal.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hangulatod ma meglehetősen kiszámíthatatlan. Amennyiben nem akarod, hogy az egész napodat tönkretegye rossz hangulatod, akkor koncentrálj a pozitív dolgokra. Vedd észre mindazt a szépet és jót, ami körülvesz téged!


II.21. - III.20.

Halak

Ma légy óvatos a közlekedésben, ugyanis a jegyedben haladó Neptunusz álmodozóvá és figyelmetlenné tesz téged. Nehezen tudsz most uralkodni magadon, mivel azonnal elöntenek az érzelmek és felkavarnak. Próbálj meg lazítani és ne foglalkozz fontos dolgokkal!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.