Lifestyle

Pofonegyszerű: ezzel a francia módszerrel te is búcsút inthetsz a pluszkilóknak

A francia hölgyek nemcsak stílusosak, de a lerakódott súlyfelesleggel sincs gondjuk. Hogy csinálják? Máris mutatjuk a trükkjeiket.

A francia nők diétatippjei

A francia nők különlegesen tökéletes lények: amellett, hogy rendkívül stílusosak és szépek, a karcsúságuk is legendás. Biztosan te is elgondolkodtál már azon, hogy lehetséges, hogy soha egy deka felesleget nem látunk rajtuk, igaz? Nos, még véletlenül sem azért vékonyak, mert éheztetik vagy agyondolgoztatják magukat az edzőteremben, hanem azért, mert figyelnek 10 apró, ám annál lényegesebb dologra.

Galériánkban összeszedtük diétatippjeiket - az utolsó betűig fogadd meg őket!

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszenek, mindig olyan ételre voksolnak, ami friss és gondosan válogatott. Egy finom étcsokoládét például soha nem cserélnének le két gömb cukros fagylaltra.
Kattints a további képekért!

Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...