Lifestyle

Június havi szerelmi horoszkóp: A Rák vigyázzon, mert valaki el akarja hódítani tőle a párját.

A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Június hónap zűrösnek ígérkezik, már nem lehet sokáig halogatni egy bizonyos döntést. Ha nem szánod el magad a változtatásra, akkor a sors fogja megtenni helyetted, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Előfordulhat, hogy egy régi kedvesed ismét feltűnik az életedben, de az is megeshet, hogy a jelenlegi pároddal kerültök olyan helyzetbe, amelyet szerettél volna mindenképpen elkerülni. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, vízválasztóhoz érkeztél, és kénytelen leszel egy új irányt kijelölni, és azon haladni tovább.


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap nemcsak a legfájóbb érzelmeiddel szembesíthet, de egyben erőt is ad azok elviseléséhez és megoldásához. Ideje, hogy pároddal megbeszéljétek a hosszú időn át kimondatlan nehezteléseiteket. Ahhoz, hogy új alapokra helyezhessétek a kapcsolatotokat, fel kell számolnotok minden gátló tényezőt, amely elvezetett a jelenlegi helyzetig. Amennyiben egyedül nem boldogultok, akár egy szakember tanácsát vagy segítségét is igénybe vehetitek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagiak miatt robbanhat ki. Ez a helyzet viszont rákényszeríthet téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra és a megérzéseidre. Június rengeteg lehetőséggel ajándékoz meg: akár a meglévő kapcsolatodat is rendezheted, de akár egy új kapcsolat irányába is elindulhatsz. Amennyiben a szinglik táborába tartozol olyasvalaki kerülhet az utadba, aki nem az igazmondásáról híres.


VI.22. - VII.22

Rák

Június hónapban felütheti fejét a féltékenység, ami a kapcsolatotokat próbatétel elé állíthatja. Ezért különösen fontos az egyértelmű kommunikáció, mert különben elfajulhatnak a viták és félreértések. Előfordulhat, hogy egy harmadik személy próbál befurakodni közétek. Ez egy komoly próbatétel lehet, viszont nem érdemes kockáztatni, mert ebből az új ismeretségből flörtnél több aligha lehet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Elégedetlen vagy az érzelmi életeddel, de nem is igazán tudod megfogalmazni, mi az igazi oka annak, hogy nem úgy működik a kapcsolatod, ahogyan azt te elképzelted. Komoly problémát jelenthet a jövőre nézve, ha most nem tudjátok tisztázni a vitás kérdéseket és a problémáitokat. Nagy szükségetek lenne az őszinteségre mindkettőtök részéről, ugyanis elhallgatással, fél igazságokkal csak tovább bonyolítjátok a helyzetet. Nem tehettek tovább úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, az csak a szakadékot növeli köztetek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha júniusban képes vagy felfedni a legtitkosabb vágyaidat, akkor egy álomszerű szerelem bontakozhat ki az életedben. Aki igazán boldoggá tehetne az ott van a közvetlen környezetedben. Az is előfordulhat, hogy talán a múltadból valaki, akire eddig nem úgy tekintettél, mint lehetséges partnerjelöltre. Mindenképpen adj neki egy esélyt! Amennyiben kapcsolatban élsz, igazi, meghitt, szerelmes pillanatokban és élményekben lehet részetek.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hónap első hetében érdemes elgondolkodnod a vágyaidról, majd átértékelni, valóban ennek megfelelően éled az életedet. Mennyi a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés, és mennyit teszel magadért, a saját boldogságodért. Ideje, hogy megrázd magad, és kezedbe vedd a saját sorsod irányítását, mert nem fogja helyetted megtenni senki. Rá fogsz jönni, hogy mennyire vonzó vagy, amikor magabiztos érzed magad.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, csak ezt nagyon nehezen tudod kimutatni. Állandó félelemben élsz, hogy mások megsebezhetnek. Ha fontos a párod, akkor mondd el neki, mit jelent számodra, de azt se titkold, ha valami nagyon zavar téged. Amennyiben keresed az igazit, akkor lépj ki az elefántcsonttornyodból. Semmire nincs garancia az életben, de ha boldog akarsz lenni, akkor muszáj megkockáztatni a csalódás lehetőségét.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha a kapcsolatod nem működik úgy, ahogyan te azt szeretnéd, és nem is látsz esélyt arra, hogy visszatérjen a harmónia, akkor érdemes elgondolkodnotok azon, hogy talán jobb lenne mindkettőtöknek külön utakon folytatni az életeteket. Nem érdemes ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, mert az csak hátráltatja mindkettőtök továbblépését. Egyedülállóként, ha elég nyitott vagy, akkor a sors egy különleges személyt sodorhat az utadba, és általa eddig nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy kapcsolat akkor működik jól, ha egyenrangú, ezért figyelj rá, hogy a párod érezze: az ő véleménye, akarata is számít. Beszéljétek meg, ha valamelyikőtökben sérelem van ezen a téren. A jegyedbe visszalépő Plútó, remek lehetőséget teremt, hogy tisztázzátok a problémákat, félreértéseket. Ha éppen párt keresel, itt az ideje, hogy összeszed a bátorságodat, és teremts alkalmat az ismerkedésre.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy félretedd az előítéleteidet, a fejedben létező korlátaidat. A Halak jegyében haladó Szaturnusz olyan helyzetekkel szembesíthet ebben a hónapban, amikor kénytelen leszel szembenézni az érzéseiddel, a korlátaiddal, és a párodhoz fűződő viszonyoddal. Sok beszélgetésre, egymás iránti figyelemre lesz szükségetek. Ne feledd, a párod boldogsága a tiéd is. Ezért érdemes gondoskodnod a meghitt, szép pillanatokról.


II.21. - III.20.

Halak

Szaturnusz belépett a jegyedbe, talán ennek hatására lekerült rólad a rózsaszín szemüveg. Teljesen más színben látod jelenleg a kapcsolatodat, mint a legelején. Nagyon úgy néz ki, hogy szeretnél új irányba elindulni, új életet kezdeni. Úgy gondolod, hogy ebbe már nem fér bele egy megfáradt kapcsolat. Amennyiben a párod nem érzi ugyanezt, akkor érdemes lenne átbeszélnetek ezt a dolgot. Mindenesetre légy kíméletes vele, és ne hagyd, hogy a vele töltött szép emlékek besározódjanak, csak, mert neked időközben megváltoztak az érzelmeid.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.