Az OTP Bank figyelmeztetést adott ki: könnyen feltörhetik a fiókodat, ha nem figyelsz erre

Az OTP Bank mindig ismerteti az internetes bűnözők módszereit, akik a pénzedre pályáznak.

Nem árt résen lenni

Teljesen új korban élünk, és a digitalizáció behálózza az egész életünket. A kényelem szempontjából valóban igyekszünk mindent online intézni. De a mobiltelefonok, számítógépek világában a bűnözők is változtattak a módszereiken.

Ez azt is jelenti, hogy ma már nem kell kilépned az utcára, hogy kiraboljanak, simán a nappalidban is játszadozhatsz a telefonoddal. Miközben ezt teszed, lehet egy hacker már a háttérben tevékenykedik, hogy ellopja a személyes, vagy bankkártyaadataidat.

Az OTP Banknál is rengeteg szokott lenni a visszaélés, mivel Magyarország egyik legnagyobb pénzintézetéről beszélünk. Azonban miképp tudod elkerülni, hogy eltűnjön a pénz a bankszámládról? A galériánkból minden kiderül!

Az OTP Bank most is kiemeli, hogy sosem hívja fel, hogy az ügyfelei telepítsenenek ismeretlen alkalmazást a telefonjukra vagy számítógépükre, és nem kéri el a belépési vagy jóváhagyási kódokat sem.
Kattints a további képekért!

Adathalász csalók veszélyes tevékenységére figyelmeztet új közleményében az OTP Bank

Leadfotó: MTI Fotó - Róka László

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.