Lifestyle

Fontos határidő jár le ma: csillagászati összegű pénzbírságot szabhatnak ki rád, ha elmulasztod

Ez bizony nem tréfa: akár 150 ezer forintot is fizethetsz.

Sokan elfelejtkeznek róla

Január 5-én, pénteken jár le a szilveszterről megmaradt tűzijátékok leadásának határideje. Az eddigi tapasztalatok szerint nagyon kevesen viszik vissza a fel nem használt vagy hibás tűzijátékokat, pedig e kötelességnek a hatályos kormányrendelet értelmében január 1. és 5. között kell eleget tenni.

A lejárt szavatosságú, sérült tűzijátékok rendkívül veszélyesek, a szakszerűtlen tárolás miatt ráadásul a kémiai összetételük is módosulhat, ami megjósolhatatlan kimenetelű reakciókat idézhet elő.
Kattints a további képekért!

Viszlát, 2023! Hello, 2024! Tűzijátékok világították meg az éjszakai égboltot szerte a világon, miközben a mulatozók az utcákon ünnepelve várták, hogy éjfélt üssön az óra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.