Lifestyle

Nem elég a napi 8-9 óra alvás? Nagy bajt is jelezhet a tested: komoly problémára utalhat az állandó aluszékonyság

Állandóan aluszékony vagy annak ellenére, hogy minden éjjel 8-9 órát alszol? Ne vedd félvállról a dolgot, az is lehet, hogy komoly gond áll a háttérben!

Folyton aluszékonyságra panaszkodsz?

Nincs is annál rosszabb, mikor kora reggel, iskolába vagy munkába menet azt érezzük: annyira fáradtak vagyunk, hogy fogalmunk sincs, sikerül-e produktívan végig csinálni az egész napot. Ez még bosszantóbb abban az esetben, amikor ráadásul az egész éjszakát átaludtuk, ennek ellenére mégsem szűnik meg a fáradság. Talán nem is gondolnád, de komoly problémára is utalhat, ha a szervezeted nem elégszik meg napi 8-9 óra alvással. Galériánkban eláruljuk, mi lehet az oka annak, ha folyton kialvatlannak érzed magad:

Az alvás életünk létfontosságú és nélkülözhetetlen része, hiszen szükséges a szervezet regenerálódásához, a napközben átélt érzelmek és a tanult új ismeretek feldolgozásához, valamint ahhoz, hogy az immunrendszerünk, az agyunk, valamint a sejtjeink megfelelően működjenek.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mindegy, milyen pózban hajtod álomra a fejed éjszakánként.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...