Lifestyle

Drámai videó szivárgott ki Észak-Koreából: Nyugtalanító, ahogy viselkednek az emberek a felvételen, szinte már eszelősek

Észak-Korea a világ egyik legelzártabb országa, csak nagyon ritkán, akkor is meglehetősen kozmetikázott információk és felvételek jutnak ki onnan a nyugati világ felé.

Nyugtalanító felvétel

Most azonban egy kifejezetten felkavaró és nyugtalanító videó kezdett el terjedni, melyen észak-koreai katonák láthatóak, akik szinte teljes mámorban gázolnak bele derékig a vízbe, hogy megérinthessék az éppen egy hajón távozó vezetőjüket, Kim Dzsongunt. A videón jól látható, hogy míg a katonák szinte egymáson gázolnak át, hogy megérinthessék a vezért, ő fürdőzik a figyelemben, eleinte még lehajol hozzájuk, majd a kezével int nekik, hogy menjenek vissza a partra. Annak érdekében, hogy mindenki érezze, milyen fontos pillanat ez, egy nagyon drámai zenét is bevágtak a felvétel alá.

Kérdéses persze, hogy ez mennyire egy megjátszott pillanat volt, vélhetően azt sosem tudjuk meg. Annyi biztos, hogy Észak-Korea és Kim Dzsongun a világra komoly fenyegetést jelent, legutóbb a dél-koreai elnök hívta fel a figyelmet arra, hogy Észak-Korea nyomása a nukleáris háború lehetőségét is magában hordozza. Emellett Kim Dzsongun az év eleje óta folyamatosan rakétatesztekkel demonstrálja erejét és hatalmát a szomszéda, Japán és Dél-Korea, valamint az Egyesült Államok felé.

Forrás: Tények.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.