Lifestyle

Szürreális helyzetben nyitott rá a menyasszony a vőlegényre: a megszeppent nő gyomra forogni kezdett attól, amit látott

Egy életre a nő homloklebenyébe égett a kínos jelenet.

Dráma az esküvő küszöbén

Az esküvőd előtt talán úgy hiszed, életed szerelmével készülsz egybekelni, ám még az utolsó pillanatban is történhet valami, ami szertefoszlathatja rózsaszínű tévképzeteidet. A Mirror most az egyik legszürreálisabb esküvői sztoriról adott hírt, ami valaha is napvilágot látott. Főszereplője egy menyasszony, aki hatalmas svunggal készült élete legfontosabbnak ígérkező napjára, ám az esküvő kapujában olyasmit látott, ami hosszú évtizedekre elvette a kedvét attól, hogy bármilyen férfival frigyre lépjen.

Kezdetben maga a násznép sem tudta, miért fogta el iszonyatos sírás a menyasszonyt, azt azonban már rögtön sejtették, hogy az esküvő megpecsételődött.
Kattints a további képekért!

Tíz éven át makulátlannak tűnt a házasságuk, a nő apró titka azonban mindent felborított.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.