Lifestyle

A lánya sorozatosan elvetélt - csaknem 60 évesen adott életet unokájának egy magyar nő

Negyvenhárom évvel lánya érkezése után a 60 év körüli magyar nő világra hozta a saját unokáját is.

Döntését alapos vizsgálatok követték

A különleges történetről a Blikk cikke számolt be: Epres Ilona azért vállalkozott a nem mindennapi feladatra, mert 43 esztendős lánya több alkalommal is elvetélt, és noha többször is kísérletezett a lombikprogrammal, erőfeszítései végül nem vezettek eredményre. Ilona a döntést követően rengeteg különböző vizsgálatnak vetette alá magát, melyek pozitív eredménnyel zárultak, így az asszony vállalta lánya petesejtjének és veje hímivarsejtjének a beültetését. Erre Londonban került sor.

Ilonát Magyarországon túlkorosnak találták az orvosok, de Angliában nem adódott ilyen probléma - mondta el a nő a Blikknek. A terhessége alatt egyetlenegyszer sem lépett fel komplikáció, és maga a szülés is nehézség nélkül zajlott le.
Kattints a további képekért!

A csütörtöki adásban összeállt a 2023-as Nyerő Páros top 3-asa Vastag Csaba, Vastagné Domján Evelin, Széki Attila "Curtis", Barnai Judit, valamint Jákli Mónika és Boráros Gábor személyében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...