A burgonyát héjában megfőzve, még melegen meghámozva, alaposan törd át. Az élesztőt langyos, cukros tejben futtasd fel, hogy a pogácsák könnyűek legyenek. Szitáld a lisztet egy tálba, keverd el a sóval, majd add hozzá a felfuttatott élesztőt, a tojássárgáját, a zsírt, végül az áttört krumplit. Ezt követően a tésztát kézzel vagy robotgéppel dagaszd simára.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A burgonyát héjában megfőzve, még melegen meghámozva, alaposan törd át. Az élesztőt langyos, cukros tejben futtasd fel, hogy a pogácsák könnyűek legyenek. Szitáld a lisztet egy tálba, keverd el a sóval, majd add hozzá a felfuttatott élesztőt, a tojássárgáját, a zsírt, végül az áttört krumplit. Ezt követően a tésztát kézzel vagy robotgéppel dagaszd simára.