Ha így készíted, olyan finom lesz a krumplis pogácsa, hogy nem bírsz majd leállni vele: napokig friss marad

Az egyik legszuperebb sós vendégváró a krumplis pogácsa, viszont ahhoz, hogy valóban ellenálhatatlanul finomra sikerüljön, illetve napokkal később is vajpuha legyen, nem árt figyelembe venni néhány apró lépést.

Így lesz tökéletes

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a magyarok egyszerűen imádnak sütni, legyen szó akár édes, akár sós variációkról – a legtöbbeknél mindig akad valami frissen készített, házi harapnivaló, például szezámmagos rúd vagy sajtos tallér, de a krémes sütik, illetve a habkönnyű piskóták is rendre visszatérnek az asztalra. Hagyományos, népszerű, vendégvárónak is tökéletes ezeken kívül még a nagy tepsi, aranybarnára sült pogácsa, aminek tulajdonképpen csak a fantázia szabhat határt – gondoljunk csak arra, hogy milyen sokan szeretik a juhtúróval töltöttet, a tepertőset, vagy éppen az édes-vajas változatot. Természetesen a leginkább verhetetlen mind közül a klasszikus burgonyás, ami villámgyorsan összedobható, és akkor az igazán tökéletes, ha lefedve még napokkal később is mennyeien pihe-puha. És hogy ennek mi a titka? A galériánkban kiderül!

A burgonyás pogácsa azért jóval népszerűbb a többi társánál, mert a benne lévő krumplitól tovább marad puha, így akár még napokkal azelőtt is nyugodtan nekiláthatsz elkészíteni, hogy vendégeket fogadnál az otthonodban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Forrás

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Lifestyle
Váratlan meglepetésben lesz része az Oroszlánnak este. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lifestyle
A Z generáció sok mindenben másképp gondolkozik, így ha előtérbe kerül a kalandos szeretkezés, akkor arról is megvan az őszinte véleményük.
Sztárok
Hamarosan elstartol a TV2 egyik legnépszerűbb kaland reality-je, a Farm VIP. Demcsák Zsuzsa és Zsolti gazda ezúttal is feszegetik a celebek határait, embert próbáló termelési feladatok elé állítják a...
Lifestyle
Európai Unió testülete készül majd bemutatni egy tervezetet az egyik szigorításról, ami rengeteg embert fog érinteni.
Sztárok
Wolf András úgy döntött, hogy elbúcsúzik Séfek séfétől, így őt Tischler Petra váltotta, aki anno elmondta a véleményét a celebszakácsokról is.