Kemény edzésbe vágott bele Judy - Czanik Balázs farag belőle bombanőt

Judy a szülés óta elégedetlen az alakjával, ezért most úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak elérésében szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző, életmód tanácsadó segítségét kérte.

Czanik Balázs eddzi Judyt

A Groovehouse énekesnője számára mindig fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a színpadon, ezért mindenképpen meg akart szabadulni a szülés után megmaradt pluszkilóktól. Bár a diéta rengeteget segített neki, érezte, hogy az álomalakot csakis mozgással tudja elérni.

„Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhított súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállította az étrendem, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek. Teljesen véletlenül futottam össze Czanik Balázzsal, akivel egyébként régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémám. Megígérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem” – mondta nevetve Judy.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Juhász Tibor

Oldalak

  • 1
  • 2