A japánok egy speciális edényben, kevés olajon, kis ideig párolják, grillezik vagy sütik az elfogyasztásra szánt alapanyagokat. A módszer előnye, hogy így sokkal több hasznos vitamin és ásványi anyag marad a zöldségekben, húsokban. A nők a fűszerezéssel is vigyáznak: ha lehet, kihagyják, vagy csak olyat választanak, ami abszolút nem terheli meg a gyomrukat, májukat, veséjüket.
2/6
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A japánok egy speciális edényben, kevés olajon, kis ideig párolják, grillezik vagy sütik az elfogyasztásra szánt alapanyagokat. A módszer előnye, hogy így sokkal több hasznos vitamin és ásványi anyag marad a zöldségekben, húsokban. A nők a fűszerezéssel is vigyáznak: ha lehet, kihagyják, vagy csak olyat választanak, ami abszolút nem terheli meg a gyomrukat, májukat, veséjüket.