Lifestyle

Diéta nélkül is megőrzik csodás alakjukat a japán nők: csupán ezt a 6 szokást követik, amitől karcsúak maradnak

A japán nők messzi földön híresek a szépségükről, valamint arról, hogy rendkívül karcsúak. Jogosan gondolhatnánk, hogy ez azért van, mert az ázsiai országban óriási kultúrája van a diétázásnak – valójában azonban semmi ilyesmiről nincs szó. Cikkünkben eláruljuk, mi a japán nők sudárságának titka!

Legendásan vékonyak

A japán nőkről mindenkinek a lehengerlő szépség és a vékony testalkat jut eszébe, ami az egész világon híressé teszi őket - mindemellett pedig arról sem szabad megfeledkezni, hogy szinte teljesen kortalanok, hiszen negyvenévesen is húsznak néznek ki. Azt azonban bizonyára kevesen tudják, hogy a gyönyörű japán nők többségének meg sem fordul a fejében, hogy diétázzon, sokan ugyanis egész egyszerűen csak tudatoson alakítják az étrendjüket. Galériánkban eláruljuk, melyek azok az étkezési szokások, amiknek a segítségével megőrzik csodás alakjukat:

Tévhit, hogy a japánok csak sushit esznek – az étrendjük ennél jóval változatosabb! Szeretik a tengeri herkentyűket, a zöldségeket, a gyümölcsöket és a zöld teát, vagyis mindent, ami hasznos tápanyagokkal látja el a szervezetüket. Az is fontos számukra, hogy szezonális és friss finomságok kerüljenek az asztalukra, a magas kalóriatartalmú gyorséttermi ételektől és a cukros üdítőktől, süteményektől viszont óvakodnak.
Kattints a további képekért!

Az éjszaka során egyszerűen beindítja a fogyást ez a keverék, ami pedig a legjobb, hogy az összes benne lévő alkotóelem szuper egészséges!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Nosalty

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.