Lifestyle

Ezt az egy szabályt kellene betartanod és olvadni fognak rólad a kilók az étkezési tanácsadó szerint

Valószínűleg te is ezerféle diétát és trükköt olvastál már arról, hogyan szabadulhatsz meg könnyedén a pluszkilóktól. Nos, egy új kutatás arra világított rá, hogy elsősorban egy nagyon fontos szabályt kellene betartanunk.

Nem mindegy, hogyan csinálod

Az időszakos böjtölés elterjedt diétázási forma, mellyel hatékonyan és gyorsan leadhatunk testsúlyunkból. Az viszont fontos, hogy ha úgy döntesz, esélyt adsz a dolognak, bizonyos szabályokra muszáj odafigyelned, különben amellett, hogy teljesen eredménytelen lesz a diéta, az egész szervezetedet súlyosan károsíthatod. A szabályok közül is kiemelkedik egy, mely valójában a kulcsszereplő, ha látványos változásra vágysz a diéta után. Szeretnél belevágni, de fogalmad sincs, hogyan? Olvass tovább, eláruljuk, mely szabályok érdemes betartanod!

Az évek során számos kutatást végeztek az időszakos böjt testünkre gyakorolt hatásairól. Ezúttal egy dán és egy holland egyetemi kutatócsoport ásott mélyre a témában. Az egyik fő tanulság, hogy az időszakos böjtölést össze kell kötni a kalóriabevitel kezelésével ahhoz, hogy bármilyen testsúlycsökkenést tapasztaljunk.
Kattints a további képekért!

Ha te sem szereted kidobni a drágán megvásárolt élelmiszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkből most megismerheted azt a trükköt, amitől az uborka nem fog megfonnyadni 1-2 nap alatt!

Leadfotó: 123rf, forrás: sciencealert.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.