Lifestyle

Ezt isszák a francia nők puffadás ellen: Szinte csodákra képes ez az egyszerű ital

Köztudott, hogy a francia nők rengeteg trükköt tudnak, mely segít nekik megőrizni szépségüket és könnyebbé teszi mindennapjaikat. Nos, ezek közé a praktikák közé tartozik egy bizonyos ital fogyasztása is, mely állítólag hatékonyan hozzájárul a puffadás megszüntetéséhez.

Nagyon kellemetlen tud lenni

Rengetegen küzdenek puffadással a mindennapok során, melytől olykor lehetetlennek tűnhet megszabadulni. A puffadás nagyon kellemetlen lehet, amellett, hogy erős diszkomfortérzetet okoz, olykor akár fájdalommal is járhat. Sokan egészen különös praktikákra esküsznek a puffadás ellen, a francia nők például egy szerintük valóságos csodával bíró italt fogyasztanak. Ha te is gyakran küzdesz puffadással és minden alkalommal szeretnél azonnal búcsút inteni neki, olvass tovább, a francia nők praktikája talán számodra is beválik majd!

A francia nők tarsolyában rengeteg hasznos trükk akad, a puffadás megszüntetését illetően az articsókavízre esküsznek. Az articsókavíz általában egész articsókából készült folyadék, beleértve a levelet, a szárat és a virágot. Habár otthon is elkészítheted, egészséges élelmiszerboltokban is kapható palackozott articsókavíz. Hidegen vagy melegen fogyasztva az articsókavizet ízletes és jótékony hatásúnak tartják, amellett, hogy elősegíti a méregtelenítést, az emésztést is javítja, valamint rengeteg hasznos tápanyagban bővelkedik, mint például az A-, C- és B1-vitaminok, valamint a vas, a magnézium, a cink és a kalcium.
Kattints a további képekért!

Ki hitte volna, hogy Scarlett Johansson ennek a filléres csodaszernek köszönheti mindig tökéletes, makulátlan arcbőrét?

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.