Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.02.12. - 2024.02.18.: A Bika életében minden megváltozhat ezen a héten

A Halaknak rég volt annyira kellemes hete, mint amilyen ez a mostani lesz. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha unod a hétköznapok unalmas ismétlődéseit, ebben az időszakban több alkalom is adódik arra, hogy színes és érdekes élményekben legyen részed. De bármennyire is nem szeretnéd, foglalkoznod kell az anyagi helyzeteddel. Ne bosszankodj emiatt, ha semmiképpen nem boldogulsz, kérd ki egy hozzáértő tanácsát.


IV.21. - V.20.

Bika

A hét rengeteg változást hozhat. Ha úgy érzed, hogy van az életednek olyan területe, amivel nem vagy elégedett vagy esetleg ráférne a megújulás, ne késlekedj. Jobb, ha önszántadból megteszed a változtatásokhoz szükséges fontos lépéseket, mintha kívülről kényszerítenek rá. Külföldi munka, továbbképzés, tanulási lehetőségek, ezek mind szóba jöhetnek. Ha ez az ára a fejlődésnek, akkor vállald be.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha úgy érzed, minden és mindenki korlátozz, ki sem látsz a munkából, akkor kissé túl vállaltad magad. Próbáld meg számba venni az aktuális teendőidet és állíts fel egy fontossági sorrendet. Könnyen lehet, hogy rájössz nem is olyan vészes a helyzet, mint ahogyan elsőre azt gondoltad volna. A hét második felében már nyugalom vesz körül, használd ki feltöltekezésre.

VI.22. - VII.22

Rák

Egyre gyakrabban érzed azt, hogy félreértik a szándékaidat. Az utóbbi időben rendre nem az jön ki egy-egy helyzetből, mint amit képzeltél. Kezd már nagyon eleged lenni ebből a kellemetlen helyzetből, ezért tisztázd a félreértéseket. Ha éppen arra van szükség csapj az asztalra és szerezz érvényt az akaratodnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned. Mindig beleesel abba a hibába, hogy erődön felül akarsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik tudásodat, képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak a partnereddel vagy a gyermekeddel. Ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed. Hidd el, nem ér annyit az egész.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ahogy közeledik a hét vége, úgy lesz egyre kevesebb időd és módod magaddal foglalkozni. Családod, gyerekeid folyamatosan új ötletekkel állnak elő, miközben előtted még feladatok tornyosulnak. Szeretnél most nagyon kitenni magadért,és azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. A szervezés,a napi munka azonban túl sok feladatot hárít rád. Oszd meg a feladataidat, nem kell mindent egyedül csinálnod.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amelyet úgy érzed, nem szabad kihagynod. Mielőtt fontos lépésre szánod el magad érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod, hogy alaposan átgondold mivel vagy elégedett az életedben és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokkal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármit hajlandó lennél megtenni azért, hogy több pénz keress, egyelőre azonban ne siettesd a dolgokat. Hagyd, hogy az események maguktól alakuljanak. Amennyiben megteheted utazz el pár napra pihenni és hagyd a hátad mögött a hétköznapi gondokat. Ha egyedülálló vagy, hívd el néhány jó barátodat, meglátod mennyire jól fogod magad érezni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ragaszkodásod emberekhez, helyzetekhez nehéz teherként nehezedik rád. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, és meg kell szabadulnod a feleslegessé vált dolgoktól, hátráltató kapcsolatoktól. Az életed egy komolyabb átalakulás előtt áll, ha kezedbe veszed az irányítást, rendbe teheted a családi és baráti kapcsolataidat.


XII.22. - I.20.

Bak

Apró félreértések nehezíthetik mindennapjaidat, bármi is történjen, te mindenáron tarts ki az eredeti elképzeléseid mellett. Az elmúlt időszakban a legtöbb nézeteltérésed abból fakadt, hogy mások megpróbáltak eltéríteni azoktól a céljaidtól, amelyek számodra mindennél fontosabbak. Nemsokára javulni fog a helyzet, csak ki kell tartanod és véget érnek az életedben jelenlévő hatalmi harcok.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten sokkal érzékenyebb vagy, mint általában. Ezektől az érzésektől ne ijedj meg, kivételesen engedd meg magadnak, hogy irányítsanak. A hét közepétől felgyorsulnak az események, a munkádban, hivatásodban komoly változásokra van kilátás. Ha a megérzéseidre hagyatkozol, nem hozhatsz rossz döntést, csak bízz jobban magadban.


II.21. - III.20.

Halak

Egyszerűen képtelen leszel a munkádra koncentrálni, sokkal inkább a szórakozás köti le minden gondolatodat. Ez az időszak felettébb kellemesen telhet és szinte bármit elérhetsz, de légy azért mindig óvatos és körültekintő. Remek időszak, hogy meghívd a barátaidat egy kisebb összejövetelre. Csinálj valami szokatlant, mindegy mit, csak leld örömödet benne.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.