Lifestyle

"Hónapok óta nincs szex a párommal, szakítanunk kellene?" - a szakértő válaszol

A legtöbb párkapcsolatban előbb-utóbb háttérbe kerül a testiség, ami teljesen normális...a kérdés csak az, fenntartható-e hosszú távon egy szexmentes együttélés vagy ideje mielőbb továbblépni?

Mennyit szexel egy boldog, kiegyensúlyozott pár?

Ha valaki kvantitatív eredményre vágyik e tekintetben el kell, hogy keserítsük: manapság egy szakember sem tud konkrét számot, gyakoriságot mondani, ami jól lefedi azt, mennyi szex normális egy kapcsolatban. Van, akinél napi egy, van, akinél évente egy - és ettől még egyáltalán nem diszfunkcionális a kapcsolat. Abban viszont már nagy az egyetértés, hogy a szex tartós hiánya sok esetben káros lehet a kapcsolatokra. Már jó ideje nem bújtál össze a kedveseddel és azon morfondírozol, hogy ez vajon normális-e, vagy ideje szakítanotok? Mutatjuk a szakértő válaszát!

Részletek a galériában!

Elsőként fontos leszögeznünk, hogy a szex rendkívül egyéni dolog ezért felesleges másokkal összehasonlítanod a saját kapcsolatod intimitásának mértékét. Ne kérj tanácsot barátoktól, és pláne ne inspirálódj filmekből, ugyanis mindenkinek saját érzései és tapasztalatai vannak, így a jótanácsok is saját magukra vetítve lesznek hasznosak.
Kattints a további képekért!

Aggódott az édesanya, hogy kiskamasz lánya olyan szoros kapcsolatot ápol az egyik barátnőjével, hogy talán több is van köztük, mint barátság. Furcsállja, hogy sokszor együtt fürdenek, egymásnál alszanak és kéz a kézben járnak. Ki szeretné deríteni, mi van köztük, de nem tudja, hogyan hozakodjon elő vele.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Fashion&Beauty
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.