Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Vízöntő életébe berobban a nagy szerelem

A Kos napjai maximális romantikában telnek. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolatok nehezíthetik a párkeresésedet, ezért próbáld meg lezárni ezeket, hogy csak a jövőre koncentrálhass.


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen? Ha megvannak a válaszok nézz előre és engedd el a múltat. Ha van párod akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, ezért semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod, akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok látja kárát. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a párodat. Ha egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben a párodat keresed, nem kell megerőltetned magad, hogy ellenállhatatlan személyiségeddel még több hódolót gyűjts magad köré. Ha párkapcsolatban élsz, régmúlt események, feldolgozatlan sérelmek kerülhetnek ismét felszínre. Tisztázd a félreértéseket, főképpen az érzelmi problémákat, és ne akard elnyomni az ezzel járó fájdalmat. Ha kell, éld meg újra, mert így megszabadulhatsz a terheidtől.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel. Gondold át, mit jelent számodra a párod és a vele való kapcsolatod. Amennyiben magányosnak érzed magad a párod mellett, annak mi lehet az oka, és hogyan lehetne erre megoldást találni? Ha keresed a szerelmet, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, aki tartósan boldoggá tehetne téged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szingliként egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életedet, ha odafigyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak rólad, akkor még valami igazán jó is kisülhet a dologból. Ha van párod, akkor bizony sötét felhők kezdenek gyülekezni a kapcsolatotok felett. El kell döntened, hogy folytatod vele vagy valaki más mellett keresed a boldogságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, akkor ne vágd el magad tovább a boldogságtól, hanem inkább próbálj meg rendet tenni az életed fontosabb területein. Csak akkor fogod megtalálni a boldogságot és a szerelmet, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor ideje a partnereddel megbeszélni, hogy merre haladjatok tovább és hogyan képzelitek el a közös jövőt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon könnyen megsértődhetsz valamin a hétvégén, pedig lehet, hogy csupán félreértettél valamit. Ne gondold túl a dolgokat, és ez igaz a kapcsolatodra is, csak mert rettegsz attól, hogy megsérülhetsz és nem akarsz többet te lenni az, akit megsebeztek. Ahhoz, hogy boldog legyél, változtatnod kell az életfelfogásodon és a stílusodon.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak az új kapcsolatoknak kedvez. Ha párkeresésben vagy, akkor aligha tudnak ellenállni a vonzerődnek, temperamentumodnak. A régi kapcsolatokban most lehetőség adódik a megújulásra. Nem ártana egy kis izgalmat, változatosságot belecsempészni a mindennapjaitokba, ami által újra felfedezhetnétek egymást.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved, akkor minden esély megvan arra, hogy a szerelem szinte berobbanjon az életedbe. Ne fogd vissza magad! Teremts alkalmat az ismerkedésre, és ne a külsőségek alapján ítéld meg leendő partneredet. Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor a most ható szenvedélyes energiák segítenek visszahozni azt a régi tüzet a kapcsolatotokba, ami miatt egymásba szerettetek. Az elmúlt időszak vitáit, nézeteltéréseit most könnyűszerrel tisztázhatjátok.


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél magadnak. Ha tartós elköteleződésre vágysz, olyan társat kell választanod, akivel a kölcsönös bizalomra és felelősségvállalásra lehet építkezni. Amennyiben szingli vagy, akkor légy aktívabb! Megvannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre a hétvégén.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.