Lifestyle

Heti horoszkóp: Az Ikrek egy számára új feladatot kaphat - 2021.08.02. - 2021.08.08.

A Szűz erőfeszítéseit végre elismerhetik. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, akkor szükséged lehet a munkatársaid támogatására. Amennyibben vezető pozícióra vágysz, akkor adj magadnak időt arra, hogy megvalósítsd az álmaid. A magánéletedben fontos, hogy ne fásulj bele a hétköznapok szürkeségébe. Ügyelj arra, hogy az a kis idő, amit a szeretteiddel együtt töltötök, az valóban örömteli és boldog legyen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét azzal a kellemes gondolattal kezdődik, hogy valami, ami eddig bosszantott téged, most egy csapásra eltűnik. Ha alaposan átgondolod, rájössz, hogy nem a körülmények változtak meg, hanem csak a te hozzáállásod. Ettől a felismeréstől szárnyakat kapsz, minden régi és rossz beidegződést magad mögött hagyva átlépsz kishitűségeden, korlátaidon és félelmeiden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hét azzal kezdődik, hogy megbíznak egy számodra teljesen új feladattal, amihez kezdetben semmi kedved nem lesz, azonban a hét második felében már belelendülsz. Egyre több sikerélményed lesz, új embereket ismersz meg, pozitív tulajdonságokat fedezel fel magadban. Az új feladat végül sokkal könnyebb lesz, mint azt gondoltad volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Az előző hét romantikus, álmodozó hangulata nem törik meg a héten sem. Igaz, most nem a múlt, hanem a jövő felé fordul az érdeklődésed. Ezekben a napokban jó lehetőséged adódik arra, hogy nagyobb változtatásokat hajts végre életed bizonyos területein. Képzelőerőd szárnyal, figyelj oda az álmaidra, mert fontos üzenetet kaphatsz általuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ezen a héten azt jelzik számodra a csillagok, hogy sokan támogatják az elképzeléseidet akár pénzügyileg is. Nyugodtan számíthatsz a környezeted és a barátaid támogatására. A héten rendkívüli népszerűségnek örvendhetsz, mert nagyon vonzó a fellépésed, van érzéked a pénzügyekhez és az üzleti kapcsolatokhoz. Most valóra válthatod nagyratörő terveidet és céljaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Társulásokra, jogi ügyek intézésére alkalmas ez a hét. Hivatásodban most nagyobb szerep jut az elismerésnek, anyagi jellegű jutattásoknak, mint általában. A szerelemben viszont egy új lehetőség vagy kaland forgathatja fel az érzelmeidet, ezzel teljesen átalakítva az értékrendedet. Most új fejezet kezdődhet az életedben, minden rajtad múlik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Kisebb jogi bonyodalom okozhat gondot a héten, de ez csak akkor hozhat kellemetlen eseményeket, ha feleslegesen sok időt pazarolsz rá és nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A lényeg, hogy ne ess túlzásokba. A hét második felében a csillagok egy fantasztikus lehetőséggel ajándékoznak meg, amelytől a szíved megtelik szép és meleg érzésekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A hét remek alkalom arra, hogy szebbé és kellemesebbé tedd az otthonodat, megvendégeld barátaidat és kibékülj vagy előnyös megállapodásra juss egy szomszédoddal. A munkahelyeden viszont legyél óvatos, mert változások várhatóak, előfordulhat, hogy új főnököd lesz, vagy jelentős átszervezések lesznek, amelynek hatására még új pozícióba is kerülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Amennyibben el kell utaznod, akkor a hét első napjait válaszd, mert az égiek ekkor a legkegyesebbek hozzád. Annyira el vagy foglalva a munkáddal, hogy közben teljesen megfeledkezel minden másról. Szinte észre sem veszed azt, aki szeret téged és vágyik egy kis gyengédségre. Ez akkor szomorú, ha történetesen a szülői feladataidat hanyagolod el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha unod a hétköznapok unalmas ismétlődéseit, a héten kiváló alkalom adódik arra, hogy színes és érdekes élményekben legyen részed. De bármennyire is nem szeretnéd, mégis foglalkoznod kell a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha ennek ellenére rosszul alakulnak a dolgok, kérj tanácsot egy szakértőtől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Egyre gyakrabban érzed azt, hogy félreértik mondanivalódat, szándékaidat. Az utóbbi időben rendre nem az jön ki egy-egy beszélgetésből, mint amit eredetileg elgondoltál. Eleged van ebből a helyzetből, önts tiszta vizet a pohárba. Ha elég határozott vagy, akkor most tisztázhatsz minden félreértést. Ha úgy látod helyesnek, csapj az asztalra - ezzel eredményt érhetsz el, környezeted ritkán lát ilyen határozottnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten akkor alakulnak jól a dolgaid, ha gyakorlatias vagy és nem törődsz azzal, hogy kinek mi a véleménye arról, amit csinálsz és ahogy gondolkozol. Ez a magatartás magával hozhatja az összeütközéseket, mégsem szabad engedned, hogy gátoljanak abban, amit szeretnél, legyél makacs és kitartó.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.