Lifestyle

Ez történne, ha egy fegyver elsülne az űrben

Bár az űrkutatás folyamatos fejlődésének köszönhetően egyre többet tudunk a Földön túli életről, valójában kevés információnk a tét nélküli dolgokról – például arról, hogy mi történne, ha a világűrben történetesen eldörrenne egy fegyver.

Hatalmas áttörések

A különböző kormányzatok, illetve magánvállalatok nagyjából az 1970-es évek óta küldenek fel embereket, műholdakat, illetve különböző tárgyakat az űrbe, hogy feltérképezzék az ottani viszonyokat, illetve jövőbeni lehetőségeket.

Egyre többet tudunk a világűrről, mégis kevés információnk van a tét nélküli dolgokról

Bár az űrkutatás tudománya elképesztő fejlődésen ment keresztül a kezdetek óta – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy folyamatosan egyre közelebb kerülünk a Földön kívüli élet lehetőségéhez -, valójában még mindig csak a felszínt kapargatjuk. Persze egyre többet tudunk arról, hogy az adott közegnek milyen hatása lehet az emberre, az űrhajókra vagy a különböző fellelhető életformákra, nagyon kevés információnk van azonban olyan mindennapi kérdésekről, mint mondjuk egy fegyver esetleges elsülése, illetve annak következményei a világűrben.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...