Lifestyle

Gyorsan eltűnik a hasi zsír, ha ezt az egy ételtípust elhagyod

Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.

Erre érdemes figyelni

A szomorú igazság az, hogy sajnos nem létezik egyetlen olyan csodaszer vagy varázslat, amely egy mozdulattal eltűntetné a hasi zsírt, amely valljuk be, az egyik legbosszantóbb dolog a világon, hiszen rendkívül nehéz tőle megszabadulni. Azonban nem kell egyből elkeseredni, hiszen létezik olyan megoldás, ami kellő akaraterővel és kitartással segíthet abban, hogy búcsút mondjunk a makacs úszógumiknak – és nem csupán a rendszeres testmozgásra kell ez esetben gondolni. Az étrendünk módosítása is nagyban hozzájárul ehhez, egy szakértő szerint pedig már azzal is jócskán megtámogatjuk ezt a folyamatot, ha mostantól nemet mondunk egy bizonyos ételtípusra. Galériánkban eláruljuk, miről is van szó pontosan!

Az ételek minősége kulcsfontosságú szerepet játszik a hasi zsír csökkentésében, azonban nem csupán a kalóriabevitel számít, hanem az is lényeges, hogy milyen tápanyagokat juttatunk be a szervezetünkbe.
Kattints a további képekért!

Négy olyan gyakorlatot mutatunk neked, amik egy hónap alatt csökkentik a zsírmennyiséget a karodon és növelik az izomszázalékot.

Leadfotó: 123rf

Forrás: New York Post

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.