Elképesztő időjárási jelenséget fotóztak le Magyarországon, ezt neked is látnod kell

A meteorológusok persze magyarázatot is adtak a miértre. A különleges jelenséget az úgynevezett Crow-instabilitás okozta.

Közben folytatódik a tavasz az időjárásban, hiába van február vége

Tavaszi kabát napközben? Akadtak helyek Magyarországon, ahol gyakorlatilag már pólóban mászkáltak az emberek. Még lehet, lesz rá példa márciusban, hogy jelentősen visszaesik a hőmérséklet, de ez nem a következő napokban fog megtörténni.

Egy kicsit megbolondult az időjárásunk, és így február végén olyan, mintha április lenne. Ahogyan az Időkép is beszámolt róla, Körösszakálon nem sokkal fél 12 után közel 21 fokot mutatott a hőmérő, így már biztos a keddi melegrekord.

Mondhatnánk azt is, hogy a meteorológusok unatkozhatnak majd picit, mert a következő napokban sem lesz olyan dolog, ami nagyon megkavarná az időjárásunkat. Azonban az Időkép egyik észlelője egy roppant különleges jelenséget fotózott le Magyarországon, pontosabban Kaposvár közelében. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi volt ez!

A kedd, késő esti óráktól a Nyugat-Dunántúlon nagyobb területen képződhet köd, amely csak szerda napközben oszlik fel, addig arrafelé tartósan rossz látási viszonyok lesznek a jellemzőek. Ennél veszélyesebb időjárási jelenségre nem kell számítani.
Kattints a további képekért!

Szél, hullámok és víz: egy tengerparti séta mindig nagy élmény - persze csak akkor, ha nem leselkedik ránk egy láthatatlan veszély, ami akár végzetes is lehet.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...