Lifestyle

Erre a 6 dologra figyelj és tökéletes lesz a hotel szex

Hotelszobát foglalnál egy romantikus éjszakázáshoz? Íme minden, amit előbb érdemes tudnod a szállodai együttlétekről.

Ezt jó, ha tudod, mielőtt szobát foglalsz

A szállodai szex egy egyszerű módja annak, hogy némi újdonságot és izgalmat csempésszetek be a már-már megszokottá vált hálószobai rutinotokba. Mielőtt azonban lenyomnád a foglalás gombot, néhány kulcsfontosságú dologra érdemes figyelned. Nem is beszélve azokról, amelyeket érdemes magaddal vinned, hogy biztosan rendelkezzetek mindennel, ami egy túlfűtött éjszakához kell. Az AskMen szakértői minden fontos szempontot listáztak, részletek a galériában!

Nem titok, hogy hotelben szexelni hihetetlenül izgalmas dolog – még akkor is, ha ezt a saját városotokban teszitek. „A szállodában folytatott szex kimozdítja a párost abból a környezetből, amelyben mindig szexel, például a hálószobából” – magyarázza Dr. Lee Phillips , pszichoterapeuta, okleveles szex- és párterapeuta. „A szex rutinná és unalmassá válhat, így egy hatalmas franciaággyal és egy nagyszerű fürdőszobával rendelkező szállodai szoba megfűszerezheti a dolgokat, és nagyon erotikus és kalandos élményt nyújthat.”
Kattints a további képekért!

A Bika éve tömény boldogsággal veszi kezdetét. Íme, a januári előrejelzésünk!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.