Lifestyle

Csak a helyet foglalják: ezek a legfeleslegesebb eszközök a konyhában – Inkább szabadulj meg tőlük!

A konyhában nemcsak arra kell figyelni, hogy kidobjuk a lejárt szavatosságú élelmiszereket, hanem arra is, hogy időnként szelektáljunk a használati tárgyak között – némelyeknek ugyanis semmi keresnivalójuk ott.

Szükségtelen kacatok

Sokunkkal előfordultál már, hogy egy-egy impulzusvásárlás során olyan dolgokért is kiadtunk pénzt, melyekre valójában egyáltalán nem volt szükségünk – ilyen például az a századik piros rúzs, ami csupán néhány árnyalatban tér el a másik 99-től, vagy az a kötött pulóver, ami pont ugyanolyan szabású, mint az összes többi, amivel már roskadásik tele van a gardróbunk. Olykor azonban nemcsak a divat és a szépségápolás terén követünk el meggondolatlanságot, hanem otthonunk berendezési tárgyai esetén is – valószínűleg a te konyhádban is fellelhető nem kevés olyan holmi, amit egykor jó ötletnek találtál megvenni, ám azóta sem fogtad egyszer sem a kezedben, hogy kifizetted a kasszánál. Galériánkban most felsoroljuk, milyen felesleges eszközök lapulnak mindannyiunk konyhájában:

Műanyag edényekkel mindenkinél Dunát lehetne rekeszteni, pedig ha jobban belegondolunk, a legtöbbre nincs is semmi szükségünk, hiszen mindig csak ugyanazt a néhányat használjuk.
Kattints a további képekért!

A konyha sokunk talán a legkedvesebb pontja a házban, akadhatnak viszont olyan problémák ebben a helyiségben, melyek akár egészségügyi veszélyeket is rejthetnek.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Eat This, Not That!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.