Lifestyle

Szembetűnő változásokat fogsz tapasztalni: ha ezt az 5 dolgot minden reggel megteszed, pikk-pakk eltűnik rólad a felesleg

Nem csupán a helyes táplálkozással és a rendszeres testmozgással tehetünk sokat azért, hogy leszaladjanak rólunk a felszedett pluszkilók – azzal is hozzájárulhatunk a sikerességhez, ha változtatunk a reggeli rutinunkon.

Fejben dől el minden

A sikeres fogyásnak több alapszabálya van. Fontos, hogy mindig apró lépésekkel haladjunk előre, legyünk türelmesek és fokozatosak, valamint határozzuk el magunkat amellett, hogy nem csak a diéta idejére változtatunk az életmódunkon. Mint ahogyan azt Lisa Young táplálkozási szakértő kifejtette, a mindennapi szokásaink is befolyásolják az eredményességet, ahogyan az sem mindegy, megfelelően indítjuk-e a reggeleket vagy sem. Ahhoz, hogy beinduljon az áhított fogyás, érdemes beépíteni az ébredés utáni órák rutinjába az alábbi 5 szokást, így ugyanis rövid időn belül szembetűnő változásokat tapasztalhatunk:

Lisa Young azt tanácsolja, közvetlenül ébredés után ne a kávéfőzőhöz nyúljunk, helyette inkább igyunk meg egy pohár frissítő vizet. A szakértő szerint ez egyrészt azért fontos, mert a reggeli órákban könnyen összetéveszthetjük a dehidratáltságot az éhségérzettel, másrészt az étkezések előtt körülbelül fél órával rendszeresen elfogyasztott pohár víz súlycsökkenéshez vezethet.
Kattints a további képekért!

A reggeli hozzájárul az anyagcsere gyors működéséhez, így nem érdemes kihagyni annak, aki fogyni szeretne – ráadásul bizonyos ételek nemcsak finomak és egészségesek, hanem hosszú órákra képesek eltelíteni.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Nosalty

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.