Lifestyle

Szembetűnő változásokat fogsz tapasztalni: ha ezt az 5 dolgot minden reggel megteszed, pikk-pakk eltűnik rólad a felesleg

Nem csupán a helyes táplálkozással és a rendszeres testmozgással tehetünk sokat azért, hogy leszaladjanak rólunk a felszedett pluszkilók – azzal is hozzájárulhatunk a sikerességhez, ha változtatunk a reggeli rutinunkon.

Fejben dől el minden

A sikeres fogyásnak több alapszabálya van. Fontos, hogy mindig apró lépésekkel haladjunk előre, legyünk türelmesek és fokozatosak, valamint határozzuk el magunkat amellett, hogy nem csak a diéta idejére változtatunk az életmódunkon. Mint ahogyan azt Lisa Young táplálkozási szakértő kifejtette, a mindennapi szokásaink is befolyásolják az eredményességet, ahogyan az sem mindegy, megfelelően indítjuk-e a reggeleket vagy sem. Ahhoz, hogy beinduljon az áhított fogyás, érdemes beépíteni az ébredés utáni órák rutinjába az alábbi 5 szokást, így ugyanis rövid időn belül szembetűnő változásokat tapasztalhatunk:

Lisa Young azt tanácsolja, közvetlenül ébredés után ne a kávéfőzőhöz nyúljunk, helyette inkább igyunk meg egy pohár frissítő vizet. A szakértő szerint ez egyrészt azért fontos, mert a reggeli órákban könnyen összetéveszthetjük a dehidratáltságot az éhségérzettel, másrészt az étkezések előtt körülbelül fél órával rendszeresen elfogyasztott pohár víz súlycsökkenéshez vezethet.
Kattints a további képekért!

A reggeli hozzájárul az anyagcsere gyors működéséhez, így nem érdemes kihagyni annak, aki fogyni szeretne – ráadásul bizonyos ételek nemcsak finomak és egészségesek, hanem hosszú órákra képesek eltelíteni.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Nosalty

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.