A Mikulás kiakadt Azahriah-ra, de még Télanyó is duzzogott

Van olyan, amit a Mikulás sem tud teljesíteni.

Azahriah koncertjegyet mindenkinek

Annyiban biztosak lehetünk, hogy Azahriah lázban ég Magyarország nagy része. Jelenleg minden kétséget kizáróan ő napjaink egyik legfelkapottabb hazai előadója.

A 21 éves dalszerző-énekes először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában – ennek a folyamatnak a következő lépése a Puskás Aréna, mint koncerthelyszín.

A fiatal énekes május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért hirdettek meg egy újabb alkalmat is, május 26-ra. Az is telt ház lett, így Azahriah bejelentette, hogy május 24-én, pénteken is lesz egy koncert, így megvan a triplázás.

Azonban, hogy a Mikuás miért akadt ki Azahriah-ra, az a galériánkból kiderül!

Voltak, akik nem örültek a hírnek, mivel a 25-re sikerült jegyet venniük, és szerették volna, ha az első koncerten lehetnek ott abszolút premierben. Viszont annak minden rajongó örült, hogy az előadó történelmet írt és tripla telt ház előtt énekel majd.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.