Titkos Google trükk látott napvilágot: ha ezt beírod a keresőbe, elképesztő dolog történik

Már a Google kereső is készül a karácsonyra.

A Mikulás már megjött, felkészül a Jézuska

Nálunk ugye Szent Miklós miatt a Mikulásnak teljesen más kultúrája van, így az öreg szakállas december 6-án dobálja szét az ajándékokat, csokikat, vagy éppen ami belefér a puttonyába. Aztán karácsonykor érkezik a Jézuska, míg Amerikában például a Télapó osztogatja szét a meglepiket.

Sokan már elkezdtek hangolódni az ünnepekre, ami nem csoda, mivel túl vagyunk Advent első vasárnapján, így bőven elindult a visszaszámlálás karácsonyig.

A Google is kicsit ünnepi hangulatba kapcsolt, de a magyar rendőrség is belevágott az énekelgetésbe. Azonban, hogy miről van szó pontosan, az a galériánkból kiderül!

Vannak dallamok amit senki sem tud megúszni az ünnepi időszakban, akár kedveli, akár nem. Mariah Carey „All I Want for Christmas Is You” című slágere, illetve a „Last Christmas” a Whamtől a karácsony elmaradhatatlan kellékei.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...
Fashion&Beauty
Cseréld le a szűk farmernadrágodat egy bő szárú fazonra, jöhetnek a gótikus virágmintás ruhák, párosíts hozzájuk egy vintage stílusú táskát, és már kezdődhet is a tavasz!