Adakozz Te is! - Czanik Balázs a daganatos gyermekeknek gyűjt

Czanik Balázs, a népszerű aerobic edző már régóta az egészséges életmód elkötelezett hirdetője; ezúttal azonban nem csak az alakformálásra, hanem a jótékonykodásra is koncentrál. Nem kisebb dologra vállalkozott ugyanis, mint egy karácsonyi adománygyűjtésre – méghozzá egy rendhagyó edzés keretén belül! Olvass tovább a részletekért!

Adakozás és sport

Balázs és Capoeira Aerobik edzői csapata december 20-án 16:00-tól 17:00-ig a Budapesti Oxygen Wellnessben várja a jótékonykodókat – és persze a mozogni vágyókat – egy ingyenes, közös capoiera edzésre. Ha szeretnél segíteni, akkor vigyél magaddal 1500 Ft értékben tartós élelmiszert vagy játékot; az egy órás tréningen összegyűlt adományok az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz kerülnek.

„Bízom benne, minél többen tudnak szánni ránk egy kis időt és adományt arra, hogy együtt mozogjunk, és együtt gyűjtsünk a gyerekeknek karácsonyra. Számítunk mindenkire, akiknek fontos egy jó cél és annak elérése. Várunk mindenkit korra és nemre való tekintet nélkül” – mondta el Czanik Balázs, akinek egyébként nem ez az első karitatív kezdeményezése; október 1-jén az első Capoiera Aerobik Day-en a Bethesda gyermekkórházat támogatták rengeteg bútorral.

Bővebb információt az eseményről itt és itt találhatsz!

Ha te is el fogsz menni adakozni és edzeni, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: A jótékonyság mindig aktuális - Íme, 3 különleges szervezet, ha Te is segíteni szeretnél

Leadfotó: Laurenczy Miklós

Oldalak

Szólj hozzá Te is!