Lifestyle

A dietikus szerint ezt a gyorskaját még a diéta alatt is kedvedre fogyaszthatod

Hogy mi? Gyorséttermi étel diéta alatt? Nem káprázik a szemed! Ha nekünk nem is hiszel elsőre, görgess tovább a dietetikus magyarázatáért!

Nem kell lemondanod a mekizéről

Nincs is szörnyűbb, mint betévedni a baráti társasággal egy gyorsétterembe, mikor éppen próbálsz egészségesebben étkezni és megszabadulni pár fölösleges kilótól. A kísértés nagy úr, az ellenálláshoz pedig embert próbáló akaratra van szükség. Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy legközelebb bátran válogathatsz te is az étlapról? Kelsey Costa, a Consumer Health Digest dietetikusa és táplálkozási tanácsadója szerint bár a hétköznapokban sem ajánlott túl sok gyorséttermi ételt fogyasztani, van 1-2 kivétel, ami néha belefér. A kulcs természetesen itt is a mértéken van, hiszen naponta ezeket sem javasolt fogyasztani, de az biztos, hogy egy diéta időszaka alatt ezekkel az opciókkal ártasz a legkevesebbet a szervezetednek. Részletek a galériában!

A nuggets jórésze csirke, ami a diéták egyik oszlopos tagja, magas fehérjetartalma miatt. Persze a húst körülvevő tempuráról sem feledkezhetünk meg,de még így is akkora adag fehérjét viszel be, hogy nem dönthetsz vele rosszul.
Kattints a további képekért!

Nézd meg jól az alábbi fotót és ne gondold túl, csak arra figyelj, hogy mi az első reakciód. Sok mindent elárul rólad, hogy mit látsz meg először.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...