Itt a tavasz legnépszerűbb manikűr trendje - te is odáig leszel ezekért a körmökért

Ezt kérd a körmösödtől idén tavasszal: a "virágos" manikűröknél szebbet ma még biztosan nem láttál! Ezek a mesés körmök most meghódítják a világot - és nagyon úgy fest, hogy őszig csak ez a köröm trend lesz divat! Próbáld ki te is, mutatjuk a legszebb változatokat!

A virágos körmök egyszerűen szemet gyönyörködtetőek

Idén tavasszal olyan csodás körmeid lesznek, mint még soha: ha a színátmenetes "ombre" körmöket már unod és a mesés "felhős" manikűrt is kipróbáltad már, akkor épp itt az ideje egy kicsit ezeknél is vidámabbra venni a figurát! Most, hogy végre kezd beköszönteni a jó idő, elkezdődött a virágmintás manikűrök szezonja - ráadásul annyi fantasztikus mintát találtunk nektek, hogy még mi is nehezen tudunk közölük választani. Vajon nektek menni fog? A mesés virágmintás manikűrök válogatását megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Ezek a szemet gyönyörködtető virágmintás körmök mindent megtestesítenek, amiről mi nők álmodunk: szépek, álomszerűek és tavasziasok - egyszerűen tökéletesek a következő néhány hónapra, de őszintén szólva mi legszívesebben akár karácsonyig is viselnénk őket, annyiféle különleges virágmintát találtunk az interneten. Tényleg szebbnél szebb verziókban valósítható meg a körömtrend, amit sem a formák, sem a színek nem befolyásolhatnak - miért ne viselhetnénk őket tehát az egész évben? Most a lenti képgalériánkban részletesen meg is mutatjuk nektek, hogy pontos mennyiféle különböző módon is valósítható meg ez a csodás virágmintás manikűr trend - nehéz lesz választani közölük!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a "virágos" manikűr trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Kattints a további képekért!

Egy biztos: mindenki így akarja festeni most a körmét - de ez nem is meglepő, hiszen egy csodálatos manikűr trendet hoztunk el nektek. A csodálatos színátmenetes, azaz ombre árnyalatú körmöknél egyszerűen nincs szebb - te is odáig leszel majd érte!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @gelsbybry

Oldalak