Mindenki ilyen manikűrt akar: a “színátmenetes” körmök most a nők kedvencei

Egy biztos: mindenki így akarja festeni most a körmét - de ez nem is meglepő, hiszen egy csodálatos manikűr trendet hoztunk el nektek. A csodálatos színátmenetes, azaz ombre árnyalatú körmöknél egyszerűen nincs szebb - te is odáig leszel majd érte!

A színátmenetes "ombre" manikűröknél nincs szebb

A mesés árnyalatokban pompázó, színes manikűröknél egyszerűen nincs szebb! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elmúlt hónapokban ti is odáig voltatok a legmenőbb színekben pompázó körmökért: a "szivárványos" körmöket például rengetegen kértétek a körmösöktől, ahogyan a színes francia manikűr is nagy népszerűségnek örvendett - a barnás árnyalatokban ragyogó "cappuccino" manikűrt pedig egyenes imádtátok!

A mai alkalommal egy olyan manikűr trendet hoztunk el nektek, ami még ezeket a mesés körömfestési technikákat is túlszárnyalja: hallottatok már a színátmenetes, azaz ombre árnyalatú körmökről! Ha még nem, lapozzátok fel a cikk alján lévő képgalériánkat és tekintsétek meg ezt a gyönyörűséges köröm trendet!

A színváltós, azaz az ombre körmök lényege az, hogy egyszerre két különböző árnyalatú festék mosódik össze egy körömfelületen belül. Nagyjából úgy néz ez ki, mint a szivárvány színei között az átmenete: igazából nem is lehet tudni, hol mosódik el a két árnyalat, de nagyon jól néz ki az egész! A színváltós manikűrt matt és csillogó; sötét és világos; valamint hasonló árnyalatú körömlakkal is el lehet végezni attól függően, hogy milyen alkalomra szeretnéd viselni őket.

Mi azt ajánljuk, hogy először egy profival csináltasd meg a körmeidet, majd alaposan figyeld meg az ombre színmosós technikájának a lényegét - ha azonban kísérletezni támad kedved, akkor csak szerezz be egy speciális körömlakkvattát és a száradás előtt óvatosan most el a két különböző lakkot a körmeiden. Ha elsőre nem sikerül, ne keseredj el! Ne feledd: gyakorlat teszi a mestert!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a színátmenetes "ombre"" manikűr trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Ha még kezdő vagy, akkor próbálkozz két hasonló árnyalattal - így kevesebb esélyed van hibázni! A képen látható levendulalila színű körmök vége csak egy pár árnyalattal világosodnak ki, de így is fantasztikus az összhatás. Minél többet gyakorlod ezt a technikát, annál profibb leszel az elkészítésében!
Kattints a további képekért!

Ezt kérd a körmösödtől idén januárban: a "felhős" manikűröknél szebbet még biztosan nem láttál! Ezek a mesés körmök most meghódítják a világot - nos, nagyon nem úgy fest, hogy ez a köröm trend csak ideig-óráig lesz divat! Próbáld ki te is, mutatjuk a legszebb változatokat!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @isabelmaynails

Oldalak