Mindenki rajong ezért a manikűrért: a “felhős” körmök most a nők kedvencei

Ezt kérd a körmösödtől idén januárban: a "felhős" manikűröknél szebbet még biztosan nem láttál! Ezek a mesés körmök most meghódítják a világot - nos, nagyon nem úgy fest, hogy ez a köröm trend csak ideig-óráig lesz divat! Próbáld ki te is, mutatjuk a legszebb változatokat!

A "felhős" körmök álomszépek és nagyon mutatósak

Szerencsére az idei év is tele van szebbnél szebb manikűrökkel, melyeknek hála a 2022-es évben is mesés körmeink lesznek! Nemrégiben össze is gyűjtöttük nektek a jelenlegi legmenőbb manikűr trendeket; külön figyelmet fordítva a mesés színes francia manikűrökre; a menő csillogó-villogó körmökre; valamint egyik legnagyobb kedvencünkre, a "cappuccino" árnyalatú körmökre. Nem lenne elég? Nem is csodáljuk!

Most egy olyan különleges manikűr trendet hoztunk el nektek, amit nyugaton már a fél influencer- és sztárvilág kipróbált, ide hozzánk, Magyarországra viszont csak most ért id az elmúlt pár hétben. Menő, szép, trendi, igazi csajos és nőies manikűrről van szó - nem másról, mint a "felhős" körmökről!

Ezek a mesés körmök mindent megtestesítenek, amiről egy nő álmodhat: szépséget, álomvilágot és különlegesen gyönyörű színeket! A felhős körmöket általában pasztellkék és világos rózsaszín árnyalatokban készítik el, a végén pedig az ügyes kezű körmösök pufi bárányfelhőkre hajazó fehér foltokat varázsolnak egyenként a körmeinkre. Nehezen tudod elképzelni? A lenti képgalériánkban részletesen megmutatjuk nektek, hogyan is néz ki igazából ez a mesés köröm trend!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol remek ötleteket gyűjtöttünk nektek össze a "felhős" manikűr trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Íme tökéletes átmenet a kékes és a lilás árnyalatok között - igazi mestermunka ez a "felhős" manikűr!
Kattints a további képekért!

Ennek az új pulóver trendnek a mesés darabját minden nő szereti - de ez nem is csoda, hiszen egy igazi tavaszváró darabról van szó!! Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legszebb virágmintás pulóvereket, rajongani fogtok értük!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @aliciatnails

Oldalak