Rajonganak a nők a "kis hableányos" frizuráért - így viseld a hajad a nyáron!

Frizura trendek jönnek-mennek, de a legszebb fazonok évekig velünk maradnak. Így van ez az időről időre nagy népszerűségnek örvendő "hableányos" hatású hullámos frizurával is, amit idén tavasszal az egyik pillanatról a másikra divatba hoztak a világsztárok. Mutatjuk is, hogy pontosan milyen fazonra gondolunk!

A "kis hableányos" frizura lesz az idei év legnagyobb trendje

Legyen szó nagyon rövid, bob stílusú frizuráról vagy egészen hosszú hajkoronáról, a tavalyi hajtrendekkel ellentétben az idei évben a szélsőséges frizurák lesznek a legnépszerűbbek - most is egy ilyet fogunk nektek bemutatni!

A "kis hableányos" nevet viselő frizura pár hónappal ezelőtt kezdett el terjedti a sztárvilág körében, most meg már olyan népszerű, hogy lépten-nyomon ilyen hajkoronát hordanak az influencerek! Persze, ahogyan a nevéből az sejthető, ez nem egy rövid frizura, sőt: extra hosszú hajzuhatag kell hozzá, melyet azonban manapság már könnyen lehet le- és felcsatolható póthajjal helyettesíteni. Nézzük is, hogy pontosan milyen hajtrendről is van szó!

Pár hónappal ezelőtt Jennifer Lopez hozta divatba ezt az extra hosszú "kis hableányos", sok-sok hullámból álló frizurát, melyet fodrásza, Chris Appleton álmodott meg neki legújabb videoklipjének, az "On My Way" című dalnak forgatására. Ahogyan a fenti klipből is láthatjátok, ez egy igencsak merész frizura: lehetetlen benne észrevétlennek maradni, de ez talán nem is baj, hiszen pont az a cél, hogy egy mesés és gyönyörű hajzuhataggal elgyünk gazdagabbak.

Ezt a mesés "kis hableányos" stílust pedig roppant könnyen el tudod érni ha van hozzá elég hosszú hajad (vagy felcsatolható póthajad). Nincs más dolgod, mint hajmosás után sok-sok apró tincsbe fonni a hajadat, mely egy éjszakán át készül és formálódik. Miután másnap felkeltél, óvatosan bontsd ki az apró kis tincseke és voilà, már kész is a fantasztikus frizura! A tartós hatás érdekében érdemes néhányszor átfújnod hajlakkal, de vannak olyanok is, akiknek már alapból benne marad a hullám a hajukban.

A lenti képgalériánkban most megmutatjuk, hogyan is fest ez a nagyon népszerű "kis hableányos" frizura. Meglátjátok, rajongani fogtok érte!

Jennifer Lopez A "kis hableányos" hajtrend egyszerű és könnyen megvalósítható, hiszen semmilyen komolyabb tudás vagy fodrászati kellék nem kell hozzá. Egyszerűen csak legyenek természetes vagy póthajas tincseid és már ma este elkészítheted magadnak ezt a frizurát!
Kattints a további képekért!

Úgy néz ki, hogy a divat tényleg ismétli önmagát! Csaknem két évtizeddel ezelőtt mindenki "retro" ékszereket viselt, az üzletek pedig újra elkezdték árusítani, ezeket a nagy és színes ékszereket. Ha ki akarod próbálni ezt a trendet, akkor a legjobb helyen jársz - mutatjuk is a legjobb változatokat!

Leadfotó: Moroccanoil
Videó: Instagram

Oldalak