Fashion&Beauty

Mindenki ezeket a frizurákat kéri a fodrásztól - ezek az ősz legnagyobb hajtrendjei

Még soha nem voltak ilyen izgalmasak és látványosak a hajtrendek, mint 2021 őszén - nem is csoda, hogy a fodrászok szerint mindenki ezekben a stílusokban fogja hordani a haját. Te se maradj ki az őrületből, próbáld ki a legújabb őszi hajtrendeket még ma!

Izgalmasak, látványosak és nagyon szexisek az idei ősz hajtrendjei

Az elmúlt egy évben alaposan átalakultak a hajviselési szokásaink: profi hajfestés helyett a legtöbben csak simán lógva hagytuk a frizuránkat (vagy maximum felkötöttük azt lófarokba), de ennyivel ki is merült a hajtudományunk. Nos, nem 2021 őszén!

A hajtrendek még soha nem voltak ilyen izgalmasak, látványosak és szexisek, mint most - ezt pedig annak is köszönhetjük, hogy szó szerint "kiéheztünk" a menő frizurákra, melyek viselésével hihetetlen bevállalalósak és dögösek lehetünk. A legjobb bennük pedig az, elkészítésükhöz különösebben nagy hajtudományra, menő hajkefére vagy professzionális eszközökre sincsen szükség: jóformán egy átlagos fésű, egy kis fixáló spray és egy kis kézügyesség elég is mindegyik hajtrend kivitelezéséhez, melyeket egyszerűen imádni fogsz!

A lenti képgalériánkban összegyűjtöttük nektek az idei ősz legmenőbb és legtrendibb frizuráit, melyeket szinte kivétel nélkül mindenkinek jól állnak - teljesen mindegy, hogy hosszú vagy rövid, esetleg fekete vagy ősz színű hajad van. Persze csak akkor, ha rendszeresen ápolod és véded a hajadat különböző professzionális és házi praktikák alkalmazásával, mert nélkülük még a legnagyobb potenciállal rendelkező hajkorona is csak egy fakó szőrhalom lesz. Nézzük is emg 2021 legjobb hajtrendjeit!

A szezon egyik legnépszerűbb frizurája kétségtelenül ez az oldalt két tincsre választott stílus, melyet sokan befonnak, mások pedig apró kis hajgumikkal ékestenek. Rendkívül könnyű elkészteni és napokon át a hűséges társad maradhat ha éjjel, még alvásod előtt párszor átfújsz rajta egy fixáló hajsprayvel. Meguntad így hordani a hajadat? Csak bontsd ki: az arcodat apró kis hullámok fogják keretezni, mely már önmagában is egy új frizura lehet a megszokott felkontyolt, felkötött vagy lógatott hajstílusodtól.

Még több fantasztikus hajtrendre vagy kíváncsi? Kattints a képgalériára és megmutatjuk neked 2021 legdivatosabb hajtrendjeit!

Kattints a további képekért!

Nincs még egy olyan ruhadarab, ami ennyire egyszerű, szexis és nőies lenne ebben a szezonban – viseld te is a következő ruhafajtát, ha sikkes akarsz lenni idén ősszel!

Leadfotó: Kérastase Paris
Fotó: Instagram @gigihadid

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.