Ezek a szezon legkülönlegesebb ruhadarabjai – nem maradsz észrevétlen bennük

Mindenben ruhából a legkülönlegesebbet keresed? Jó helyen jársz, mert idén ősszel a boltok tele vannak extravagáns darabokkal, melyek egy csapásra feldobják az öltözékedet!

Garantáltan nem leszel bennük észrevétlen

Ráuntál a már jól megszokott fehér blúz-kék farmer szettedre? Szeretnél valami újdonságot csempészni a hétköznapi ruhatáradba anélkül, hogy teljesen stílust váltanál, és egy vagyon kelljen fizetned az új gardóbodért? A lehető legjobb helyen jársz, ha hasonló öltözködési tanácstalanságokon jár az eszed: a fast-fashion üzletek ugyanis tele vannak hihetetlenül ízléses, mégis extravagáns felsőkkel, melyekkel garantáltan nem lehet mellélőni – mi pedig összegyűjtöttük a hazai kínálat legsikkesebb darabjait a számodra!

Az öltözékedet feldobni egyszerűbb dolog, mint hinnéd: nem kell túlgondolni a dolgokat, elég, ha kinézel néhány olyan felsőrészt, melyek színükben, mintájukban, szabásukban vagy anyagukban egy kicsit másak, mint a ruhatáradban szereplő darabok – és már kész is az új őszi éned!

A cél elérése érdekében határozottan állítjuk, hogy nem kell a lehető leggiccsesebb és legcsiricsárébb darabot kiválasztanod - elég ha csak a tónusokkal, a kivágásokkal vagy a mintákkal játszol. Soha nem vettél fel mintás darabot? Itt az ideje, hogy kipróbáld a monokróm, pöttyös darabokat, melyek a szezon nagy slágerei. Nem találod a számodra legmegfelelőbb színeket, mert minden sápaszt? Olvasd el a színanalízisről szóló cikkünket és egy csapásra tudni fogod majd, hogy milyen típusú felsők között keresgélj.

A mi egyik nagy kedvencünk a képen szereplő ZARA-body, mely színében és anyagában nem tér el a megszokottól – a fekete egy örök klasszikus árnyalat, amivel abszolút nem lehet mellényúlni – a kivágása viszont annyira extra, hogy garantáltan minden szempár rád fog szegeződni, ha ezt a szettet veszed fel egy találkozóra, randira vagy éppen egy étterembe. ZARA Strech linen bodysuit 7995 Ft

Remekül illik hozzá a bőrdzseki, a blézer de még egy trench coat is, ahogyan egy leggingszet, egy elegáns fekete nadrágkosztümöt vagy egy fehér melegítőalsót is könnyen el tudunk hozzá képzelni – a lényeg, hogy a kiválasztott extravagáns felsődhöz mindenképpen olyan ruhadarabokat viselj, melyek már alapból megtalálhatóak a szekrényedben és nem érzed bennük magad kényelmetlenül.

Ha az önbizalmad megvan, garantáltan jól fogod magadat érezni egy ilyen darabban! Kíváncsi vagy még több extravagáns darabra? A különleges őszi felsők többi darabjáért lapozd fel a képgalériánkat, ahol a hazai kínálat legjobbjait mutatjuk be nektek!

Mohito Ing 7,995 Ft
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja az idei ősz legnagyobb divatját, a bőrhatású ruhadarabokat, melyeket rendkívül sokféle módon viselhetünk. Most képekkel illusztrálva mutatjuk be nektek, hogyan is lehet változatosan és stílusosan viselni őket!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak