Fashion&Beauty

A nyári szezon legnagyobb divattrendje lesz ez a kötözős cipő - odáig leszel érte

Színes, nyárias és nagyon dögös az idei nyár leglátványosabb cipője, amivel egyszerűen nem tudunk betelni! Következzenek a vádlira és a bokára rögzíthető szandálok, melyekbe te is bele fogsz szeretni!

A vádlira kötözős cipők most nagyon trendik

Az idei nyáron hihetetlenül menő cipők közül válogatunk! Az éksarkú szandálok például teljesen elcsavarták a fejünket, de a vidám virágmintás tornacipők is nagy népszerűségnek örvendenek, akárcsak a platform sarkú szandálok, amikbe lépten-nyomon bele lehet botlani az üzletekben. Szerencsére azonban nem kell ezzel a három trendi cipőfajtával beérnünk a nyáron, mert az elmúlt hetekben egy igencsak látványos lábbeli is divatba jött.

Bemutatjuk nektek a kötözős szandálokat, melyeket a bokára és a vádlira egyaránt fel lehet rögzíteni! A jelenlegi legmenőbb darabokat össze is gyűjtöttük nektek, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megnézni. Meglátjátok, imádni fogjátok őket!

A vádlira vagy bokára kötözős cipők nagy előnye, hogy rendkívül látványosak és mutatósak. Fantasztikusan illenek egy farmer anyagú bermuda nadrághoz és egy mintás rövidnadrághoz, de a rusztikus és a bohém stílusú ruhadarabokat, valamint a poplin anyagú kisruhákat is feldobja egy ilyen dögös lábbeli!

Legnagyobb hátránya viszont a saját körülményessége, azaz, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra kibújni belőle - valamint az sem szerencsés, ha a kényelem érdekében túl lazán kötjük meg, hiszen akkor könnyen kioldódhat cipőt és többé nem fogja az tartani a lábunkat! Érdemes hát egy masszív, erős kötözővel rendelkező cipőt választanunk, ami alacsony vagy közepes sarokkal rendelkezik – így a legvégső esetben sem kell azon gondolkozni, hogyan fogunk sétálni egy ilyen cipőben. Persze, azt ugye mondanunk sem kell, hogy ezt a topánt egyáltalán nem ajánljuk hosszú sétálásokra, heves bulizásokra és táncpartikra sem, de egy nyári koktélpartin vagy egy vacsorán viselve igazán fantasztikus hatást nyújt, tehát érdemes neki adni egy esélyt!

Ha meghoztuk a kedved ehhez a vádlira kötözős cipőhöz, tekintsd meg a hazai kínálat legjobb változatait a lenti képgalériánkra kattintva!

Stradivarius High-heel sandals with tied straps 6995 Ft
Kattints a további képekért!

Ha van olyan anyag, amit idén nyáron semmiképpen sem érdemes kihagyni, akkor az a len lesz az! Ez a természetes anyag lenge, laza és nagyon szép mintákban kapható, ráadásul egy pillanat alatt elegánssá teszi a leghétköznapibb öltözéket is. A cikkünkben most összegyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, tekintsétek meg a képgalériánkban!

Leadfotó: Mango
Fotó: Stradivarius

Oldalak

Fashion&Beauty
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.