Itt az elegáns mintás rövidnadrág, ami egyből feldob minden nyári öltözéket

Bármi legyen is a kedvenc mintád, az biztos, hogy most egy elegáns rövidnadrágon látni fogod! Virágos, csíkos, pszichedelikus, zebrás és pálmaleveles fazont is találtunk, amik egy csapásra feldobják a legegyszerűbb nyári öltözéket is! Érdemes most őket beszerezni, nézd meg őket a képgalériánkban!

Az elegáns mintás rövidnadrágok minden alkalomra felvehetők

Legyen szó egy sikkesebb hétköznapi szettről, egy találkozóról, egy randevúról, egy csajos kiruccanásról, koncertről vagy egy esküvőről, a következő elegáns mintás rövidnadrágok minden alkalomra felvehetők, hiszen csak tőlünk függ, hogy milyen felsővel párosítjuk őket! Remekül illenek az egyszerű selyem anyagú felsőkhöz, ahogyan a laza len ingek és a virágmintás blúzok is pazarul mennek hozzá, de a mostanában nagyon népszerű horgolt nyári felsőket is érdemes hozzájuk felvenni, hiszen tökéletesen mutatnak együtt. El is hoztuk nektek a hazai kínálat legjobb elegáns mintás nadrágjait, melyeket most mindenféle printben megtalálhattok a lenti képgalériánkban!

Az elegáns nadrágok mindig is népszerűek voltak, ám most olyan fantasztikus mintákban kaphatók a boltokban, melyekkel egyszerűen nem lehet betelni! Az elmúlt hónapokban nagyon népszerűvé vált pszichedelikus mintában például egy sor ilyen rövidnadrágot találtunk az üzletekben, de a trendi zebra mintában, különböző színes virágos és csíkos printekben, valamint egzotikus pálmalevél mintában is csomó ilyen darab jött velünk szembe.

Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legváltozatosabb elegáns, mintás rövidnadrágjait, melyekből válasszátok az ízlésetekhez és a személyiségetekhez legjobban illő darabot! Nem szereted a nadrágokat? Válassz egyet a legmenőbb farmerszoknyák közül, amik biztosan el fogják nyerni a tetszésedet!

A hazai kínálat legváltozatosabb elegáns mintás rövidnadrágjait megtalálhatod a lenti képgalériánkban!

Mango Linen printed shorts 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Stílusos, nyárias és nagyon trendi az idei szezon legnépszerűbb táskája, amit most lépten-nyomon láthatunk az üzletekben! Bemutatjuk nektek a raffia anyagú kosártáskákat, melyek bevásárlásra, strandolásra vagy a nyári vakációzásra is tökéletesek! A teljes válogatásunkért kattintsatok a képgalériánkra.

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak