A "pálmalevél" mintás ruhák lesznek az idei nyári szezon legnagyobb slágerei

Egzotikus megjelenésükkel és nyárias szabásvonalaikkal a következő pálmalevél mintás ruhadarabok egy pillanat alatt belopták magukat a divatrajongók szívébe! Nem is meglepő tehát, hogy a divatüzletek az elmúlt pár hétben folyamatosan ezekkel a mintás darabokkal rukkoltak elő. Képgalériánkban mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait!

A pálmalevél mintás ruhák nagyon népszerűek idén nyáron

Lassan búcsút mondhatunk a tavasznak és köszönthetjük az egyre lengébb, nyárias öltözeteket az üzletek polcain! A divatos horgolt pulóverek és kardigánok például már most nagyon népszerűnek számítanak, az idén nagyon trendi bermuda farmer nadrágokat, a menő téglalap alakú napszemüvegeket és a színes fejkendőket pedig már hetek óta megtalálhatjuk a legmenőbb márkák kínálatában. Mindezek mellett pedig most is egy olyan trendet hoztunk el nektek, melyet egész nyáron hordani fogtok: nem másról lesz szó, mint a pálmalevél mintás ruhadarabokról, amik egzotikus megjelenésükkel hamar belopták magunkat a szívünkbe! A lenti képgalériánkban mutatjuk is a hazai kínálat legjobb dararabjait, válasszátok ki a kedvenceiteket!

Az idei nyár legnagyobb trendjei közé a pálmalevél mintás darabok is bele fognak tartozni, melyeket már most megtalálhatunk minden menő ruhaüzletben - pedig még el sem kezdődött a nyár! Trendjelzéseink szerint még rengeteg hasonló mintájú darabbal fogunk találkozni a következő pár hétben, mi viszont már most összegyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait, hogy már felkészülten várhasd a nyári vakációt!

Pálmalevél mintás elegáns felsők, magas derekú rövidnadrágok, nyári ruhák és kényelmes kezeslábasok gondoskodnak arról, hogy idén nyáron te is a legstílusosabb hölgyek közé tartozz. Ne habozz tehát, hanem inkább válaszd ki az összeállításunkban szereplő legmenőbb darabok közül a kedvencedet és ragyogj benne büszkén egész nyáron át!

A hazai kínálat jelenlegi legmenőbb "pálmalevél" mintás darabjait megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva!

Massimo Dutti Long palm tree print dress 39 995 Ft
Kattints a további képekért!

Már rég elfelejtettünk az egykor "cikis" fatalpú klumpák létezését, most viszont nagyon úgy fest, hogy idén nyáron ez lesz az új trend! A hazai kínálat legváltozatosabb darabjaiért kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

Leadfotó, fotó: Stradivarius

Oldalak