Megérkeztek az idei nyár legjobb napszemüvegei - szerezz be egyet te is!

Az idei nyári szezon napszemüveg divatjának legtrendibb darabjai a menő téglalap alakú napszemüvegek lesznek, melyek közül szinte alig tudtuk kiválasztani a legjobbakat! Szerencsére ezek a fazonok most mesés színekben is kaphatók, tehát minden bizonnyal mindenki könnyen megtalálhatja a maga ízléséhez legjobban illő darabot.

Az idei nyári napszemüveg trendet a téglalap alakú fazonok uralják

Ahogyan azt már pár hónappal ezelőtt beharangoztuk, az idei nyár legmenőbb napszemüvegjei a korábbi négyzet alakú darabok helyett most téglalap formájú fazonok lesznek, melyeket a sztárok is előszeretettel viselnek. Melania Trump például ki sem lép az utcára egy ilyen menő napszemüveg nélkül, de Hailey Bieber topmodell is rajong ezekért a darabokért, akárcsak a divatkirálynő Victoria Beckham. Szerencsére számunkra is elérhető ez a fazon, hiszen nálunk is egyre több helyen kaphatók ezek a stílusos téglalap alakú napszemüvegek. Össze is gyűjtöttük nektek a szezon legmenőbb darabjait, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthettek meg!

A mostani téglalap alakú napszemüveg trend közül a legnagyobb kedvencünk a képeken is látható leopárdmintás Miu Miu darab, mely stílusosan elegáns formájával és vadító mintázatával minden nő megjelenését egy pillanat alatt feldobja. A színesebb változatok kedvelői is megtalálhatják a maguk számára legjobban tetsző darabot, hiszen rózsaszínben is kapható ez a termék, de más márkák kínálatában is találhatunk hasonlóan stílusos darabokat zöld, fehér vagy a klasszikus fekete színben. A teljes téglalap alakú napszemüveg válogatásunkat megtekinthetitek a képgalériánkban: válaszd a stílusodhoz legjobban illőt és ragyogd be vele az egész nyaradat!

A hazai kínálat legstílusosabb téglalap alakú napszemüvegei megtekinthetőek a lenti képgalériánkban!

Miu Miu Napszemüveg 116 000 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

Leadfotó: Bershka
Fotó: Instagram @matranchesi

Oldalak