Végre megérkeztek a Hailey Bieber x Vogue kollekció napszemüvegei!

Mesés földszínek, látványok formák és finom fémkeretek jellemzik az idei szezon legstílusosabb napszemüvegjeit, melyeket a Hailey Bieber x Vogue Eyewear közös kollekciójában találhatunk meg. Annyira szép az összes, hogy választani sem tudunk közölük, mutatjuk is őket!

Egyszerűen fantasztikus a Hailey Bieber x Vogue Eyewear napszemüveg kollekciója

A Vogue Eyewear új nagykövete nem más, mint a fantasztikus stílusáról híres divatikon és topmodell, Hailey Bieber! A 40 milliós Instagram-követővel rendelkező Hailey Bieber jelenleg a világ egyik legkeresettebb modellje, aki olyan márkákat reklámozott már, mint a Tiffany & Co, a Saint Laurent, a Jimmy Choo vagy a Levi's - most pedig egy fantasztikus kollekciót álmodott meg a Vogue Eyewear számára!

A stílusos kollekcióban nyolc darab mesés földszínekben ragyogó, látványos formájú szemüveget találhatunk meg, melyek mindegyike a topmodell aláírásával van díszítve - ráadásul egy divatos tok is jár hozzájuk. Mi egészen beleszerettünk ebbe a stílusos és dögös kollekcióba, ezért meg is mutatjuk nektek a kedvenc darabjainkat: a teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában tekinthetitek meg!

A kampány elsőként bemutatott modelljei a valódi szépséget kívánják hangsúlyozni Hailey Bieber divatos stílusával: „A Vogue Eyewear márka ismert az egyediségéről, a szemüveg pedig az a kiegészítő, amely a teljes öltözéket fel tudja dobni. A közös munka során olyan modelleket terveztünk, amelyek minden stílushoz illenek” – emelte ki Hailey Bieber. „Igazán különleges számomra ez a kollekció, mert olyan kereteket terveztünk a Vogue Eyewear csapatával, amelyek természetesen viselhetők, ugyanakkor divatosak és élettel telik. Remekül tudtunk együtt dolgozni, és nagyon jól éreztük magunkat a kampány forgatása közben” – tette hozzá a modell, aki kerek, négyzetes, téglalap-, valamint macskaszem formájú szemüvegeket is megálmodott a márkának azért, hogy minden nő megtalálja a leginkább hozzá illő darabot.

Mutatjuk is a kedvenc napszemüvegjeinket a Hailey Bieber x Vogue kollekcióból, csak kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Kattints a további képekért!

Ezeket a hosszú virágmintás ruhákat fogod hordani a következő fél évben - úgyhogy mindenképpen érdemes beruháznod egy ilyen darabba! Most össze is gyűjtöttük a legváltozatosabb virágos ruhákat, melyek annyira szépek, hogy nem tudunk velük betelni!

Leadfotó: Vogue Eyewear
Fotó: Instagram @vogueeyewear

Oldalak